Ozlemerikci543450 Ecem0707 walla korkudan 10 gün girememiştim ben aşırı sıcak yıkanan biriyim ılık alabiliyorsanız gidin ama sıcak su olmasın demişlerdi 😂hayırlısı ile tutunsun şıan 2.5 aylık ikizlerim kucağımda darısı başınıza
Ecem0707 Bububu ben dün transfer oldum gire bilirsin demişti hemşirem ve bende girdim hatta dün de hastaneden çıkarken gire bilirsin dedi yanlış mı yaptım acaba ve siz yatarken ve uzanırken hangi pozisyonda yatıyorsunuz
Bububu Ecem0707 pozisyona dikkat etmedim değiştiriyordum genelde. Önemli olan bir yere uzanmamak ağır kaldırmamaktı bence
btl194 Ozlemerikci543450 bende öyle valla aslında ben 4.5. günü girmek istedim de eşim aşırı evhamlı yok girme haberi alalım öyle gir merak etme bitlenmezsin demişti 🫣😅
Gks_01 Ecem0707 ben ertesi gün girmiştim sıcak duş almayı severim ama artık hep ılık alıyorum çok şükür sonucum da pozitif darısı size inşallah
ghostty Ecem0707 ben aynı gün akşam sadece vücudumu yıkamıştım. Bana duşa girebilirsin ama kısa tut, oturarak duş alma veya küvet vs girme dediler. Ve su çok sıcak olmasın demişlerdi. Daha sonra da 3. gündü galiba, normal duş aldım.