Baklavaseverim azlp O zaman dinleneceksin aşkım herkesin gebeliği farklı doktoruna sor ona danış en iyisi bu olur
Bebivekedi azlp ultrasonda doktor bakarken bile olmıştu ayakta durdum hastaneye yürüdüm diye zayıfsın diye daha çok hissediyorsun demişti ben demeden acaba zayıf mısınız
azlp Bebivekedi hayır değilim aksine 160 boy 57 ile hanile kaldım 70’im şu an suyun hafif fazla demişti
Rabiafa azlp ilk gebelikte hiç oyle bir sorunum olmadı ama suan ikiz gebelik dediğiniz gibi yürümekte zorlanıyorum. Cok aşırı assagı baskı hissediyorum
kurabi Kızlar 16+3oldum iki gündür göbeğimin üstüne bıçak saplanıyor gibi ağrı hissediyorum bırakıp tekrar başlıyor gazdan dolayımı oluyor yoksa başka bir sebepten mi bilmiyorum benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim🌸
blacksoul1903 Benim de öyle 32. haftamdayım biraz ayakta dursam biraz yürüyüş yapsam karnım sertleşiyor ve ağrı yapmaya başlıyordu. Ben çözümü bu korsede buldum o kadar rahatladım ki karnını yukarı kaldırıp yükünü hafifletiyor. Üstelik ekini çıkarınca da lohusa korsesi oluyor. Tavsiye ederim canım. 🙂(https://ty.gl/5gmq9xfoo2bl7)