Selim_Alparslan Selam anneler🤩 Sütüm bebegim emdikten 5 dkka sonra falan geliyor. Bu yüzden sinirleniyor kendini geri atıyor. Stresli ve uykusuzum 48 gündür eşimle beraber bakıyoruz 7 yaşında 1. Sınıf oglumda var. Süt arttırmak için ne yiyeyim 🍀🌸
mehmetsaki Selim_Alparslan bulgur pilavı pıtpıti yani köftelik bulguru suda tuz ve biraz yağ katıp iyice haşladıktan sonra yemek soğan sütlaç yeşil yapraklı bitkiler bol su içmek rezene de süt yapıyor
Meltemanneolsun Selim_Alparslan tahin, kayısı hoşafı ozellikle ve hoşaf türleri tatlı helva, ayran ve bol su
Selim_Alparslan Bumah var canım kullanıyorum ama tuhaf kokmaya başladı suyun icine döküyorum ama zor içiyorum. Birde solgar Brewers yeast wiht vitamin b12 kullanıyorum
bebeklerim__ Selim_Alparslan aslında solgarin da iyi olduğunu duydum canim bakliyat ciddi anlamda sut arttiriyor rezene dereotu incir dut kurusu hurma bunlari ye balım
alara17 Selim_Alparslan benim sütüm çok azalmıştı tanıdığım birinin diyetisyeni emziren anne çayı çıkarmış onu denedim ve 1 haftadır düzenli kullanıyorum çok iyi geldi. Trendyoldan holivia tea bakabilirsin şiddetle öneririm
Selim_Alparslan mehmetsaki biber doldurdum bulgurdan , soğan da yiyorum ama süt ürünleri yasak bize alerjimiz var
Selim_Alparslan Meltemanneolsun teşekkür ederim canim hoşaf yapayım olur halde🤭 evet rezene içince baya geliyordu evde kalmamış 🤔
mehmetsaki Selim_Alparslan o zaman dediğm gibi pilav pıtpıti dediğim soğan yeşil yapraklı bitkiler su ve rezene tüketebilirsiniz ben ilk gebeliğimde çok tüketiyordum elhamdülillah süt geliyordu
Meltemanneolsun Selim_Alparslan afiyet olsun canım hoşafı yap mutlaka sabah öğle akşam iç bir de sağım makinen varsa sağ kendini sağmak da arttiriyor
mehmetsaki Selim_Alparslan anladım olabilir ama diğerlerini yiyerek de gelir biiznillah stresten de uzak durun uykusuz da kalmamaya çalışın
Selim_Alparslan mehmetsaki malesef başından beri tek bakıyorum eşim evden çalışıyor sagolsun yardım ediyor ama bebegim hic uyumuyor hep ayaktayız 🥹 1.sinifa giden oglumda var onada kosturuyorum
Sayoss Selim_Alparslan ben humana çayı kullanmıştım sütüm boldu bide geçen biri e bebekte sarı kutlu çay var oda süt arttırıyor dedi ama denemedim daha onu doğumdan sonra inş
Selim_Alparslan bebeklerim__ rezene demledim simdi birde kayisi hoşafı koydum ocağa kuzum. Sut alerjimiz var mamada icmiyor kötü kokuyor🥹 ilk oglum selimde de vardi 13 aylıkken gecmisti . Şimdi bu bebegimde ayni 11.gun kakada kan gördük malesef benden dolayı genetikmis