prenses99 15 haftalik kasık ağrısı neden olur adetmisim gibi kasiklarim agriyor 3 gundur parol icmej zorunda kaldim yarin randevum duramiyorum sancidan ayaktayken agriyor uzaninca biraz iyi
Selim_Alparslan prenses99 bebek büyüyor ondan olabilir eger agrina kanama eşlik ederse hemen acile gidin
prinkle prenses99 ben de aynı haftadayım aynı şekilde hem kasık hem de çatı kemiklerimfe ağrı hissediyorum ara sıra birden bi sancı gelip gidiyor canımı acıtıyor acaba üşüttüm mü diye düşünmüştüm ama bebek büyüdüğü için galiba
turkmenoglu prenses99 merhaba canım benim ilk gebeliğimdede aynısı olmuştu ilk 3 ay çok fazla kaşık ağrım olmuştu ağlamıştım hatta dayanamayıp ama bir sıkıntı olmamıştı bebek büyüdüğü yerleştiği için demişti doktor
prenses99 prinkle evet suan ayakta durdum biraz yine artti kasiklarim agriyor bebegin oldugu yerdede agri var korkuyorum
prenses99 turkmenoglu insallah oyledir kasiklarim patlicak agridan enfeksiyonda olabilirmi yoksa rahim buyuyor ondanmi anlamadim insan korkuyor
prinkle prenses99 ondan ben de şüphelendim ilk haftalarda idrar yolu enfeksiyonu da olmuştum doktorumun da onayıyla şimdi nioli yağı kullanıyorum faydasını gördüm baya enfeksiyona karşı koruyor diye bebekte mi sıkıntı var diye insanın aklına geliyor sürekli
prinkle 21rose21 iki üç damla damlatıyorum evet her gün iç çamaşırı değişiminde damlatıp bekleyip yenisini giyiyorum bende hiç yanma vs olmadı