H_M_ Ben dün peceteye silince kahverengi leke gördüm ama dünden beri hiç birşey yok adetim 1 Kasım neden öyle oldu acaba tutunma olabilirmi
Miracle_1 H_M_ aynı şeyi bende merak ediyorum post açtım canım iki gündür benim de vardı bugün de bir kere silince yokndenecek kadar az oldu adetmi sökülmeye mi çalışıyor gerçekten yerleşme mi merak ediyorum
kubos_ H_M_ Miracle_1 Yerleşme olabilir kızlar benim de iki gün boyunca kahverengi lekelenmem olmuştu çok az şekilde bendde regl olacağım sanıyordum ama hamileymişim 💖
Miracle_1 H_M_ geçen adetim hemen direkt gelmişti kanama başladı bazen de böyle lekeli olup sonra sökülüyor ondan beklemedeyim
H_M_ Miracle_1 inşallah ikimizde hayırlı bir şekilde hamileyizdir canım bende adeti bekliyorum hatta bekleyebilirsem 10 kaşıma kadar beklicem çünkü testim pozitif çıkıyor ama hamile olmuyorm
Miracle_1 H_M_ inşallah ama ben hiç çift çizgiyi görmedim testte ondan ilk testte görüp öyle kan vermek isterim ama yine de umutlanamıyorum ya 😏
H_M_ Miracle_1 valla canım artık testte güven olmuyor bu geçen 2 ay bana belirgin bir şekilde pozitif verdi sonra adet oldum 😏kanda çıkmadı