Sss1947 Kızlar ben daha bat 10 bekliyorum . Bugün saçlarım çok dip gelmişti boyatmaya geldim eğer hamileysem falan bir sorun olur mu acaba ya ?
nazlcn62 Sss1947 canım güzellik solonu da çalıştığım için az bir bilgim var ilk üç ay çok önemli genelde dört beş aydan sonra doktor kontrolünde bir sorun olmadıkça boyatılabiliyor
Sss1947 betulmommy deniyorum işte 3 aydır olmadı bekliyorum bat 10 ama bi belirtimde yok o yüzden bişey olurmu diye merak ettim
Sss1947 hilalaselll4 bende daha yeni geldim kaş ağda falan sonra boyatmayı düşündüm ama suan bi vazgeçtim bat bekleyeyim
1aleynax Öncelikle gülünecek bişey yok saç kestirmek ve boyatmak pek önerilmiyor şüphen varsa neden boyattın ki keşke kesinleştikten sonra yapsaydın
1aleynax Sss1947 boşverin onları ama keşke kesinleşmeden yapmasaydın Allah yaşatacağı her kulu yaşatır tabi ama kulaktan dolma bilgilerle genelde saç boyatma kestirme derler
Dinolisoo 10 kasımdan bahsediyorsan daha var şuan pek birşeyde yoktur zaten oluşmamıştır yani varsa da sorun olmaz
nazlcn62 bebeklerim__ evet normal bitkisel olmayan boyalarda da boyatanlar var ama genelde önermiyorlar inan bitkisel olan boyalar bile tam bitkisel değil
gulsahh52 1aleynax yok beee inanmayın bunlara bir insanın ne kadar ömrü olacağı zaten çoktan yazılmıştır , anne adaylarını strese sokan kocakarı hurafeleri 😂