Leylak34 Kizlar sezeryan sonrasi bebekle birlikte mi odaya çıkıyoruz yoksa bebek bizden önce mi gidiyor🤭
Deletedmom_7156 Leylak34 ben odaya geldikten 5-10 dakika sonra gelmişti bebeğim özel hastaneydi ama devleti bilmiyorum
Alparslanmomm Leylak34 ben genel anestezi ile doğum yaptım. 15.04 doğum gerçekleşmiş bebebği hazırlayıp kontrol ettikten sonra odamıza aileme teslim etmişler. Ben odaya çıkartıldığımda saat 17.00 olmuştu.
kayraninannesiiii Leylak34 bebek bizden önce çıkıyor sonra biz ayılıp çıkıyoruz bende hatırlamıyorum kocama sordum önce benmi. Kayra mı çıkmıştı. Diye o söyledi 🤣
Edum Leylak34 ilk dogumum sezaryen bebekle beraber çıkmak istiyorum dedim bebeği kucağıma verdiler öyle ikimiz aynı anda cıktık Yine hamileyim yine aynı istekte bulunucam bi sağlık sorunu olmadıgı müddetçe beraber çıkabiliyoruz özel hastanede doğum yapmıştım
unkurabiyesi Ben ilk dogumumu özelde yapmıştım asansörde falan bebek yanımdaydı birlikte cikarmislardi ben de genel anestezi olmuştum hatta uyanmaya çalışırken bebeğimin sesi hep yanımdaydı odamda uyandım
SeydaGolcuk0 Her hastanede değişiyor. Ben bebekle birlikte çıktım görümcem de yakin zamanda özel bir hastanede doğum yaptı ama önce bebek çıktı daha sonra kendisi. Ankara’da Ortadoğu hastanesinde de öyle genelde ayri ayri çıkarıyorlar
Yenibirannee Leylak34 evet size dikiş yapılırken bebek doktor kontrolüne ve temizlenip giyilmeye gidiyor. odaya geçtikten yarım saat sonra bebeğim tertemiz gelmişti yarın 3. olcak inşallah 🥹
dilaradoyan Leylak34 bebek doğduktan sonra o kontrolleri yapılıyor o sırada annenin dikişi yapılıyor. Anne odaya çıkıyor sonrası bebek geliyo. Yani bizde öyle oldu
MerveLeo Leylak34 benden önce gelmiş. Odaya götürmeden topuk kanı almışlar ablam hep peşinde gitmiş oradan odaya götürmüşler. Ben gittiğimde odadaydı kucağıma vermek istemişlerdi ağrım çok deyip alamamıştım bebeğimi.
DogaLina_ Leylak34 bebek ameliyathaneden anneden once cikiyo. Genelde olsaniz spinalde olsaniz bebek once cikip bebek odasina gidiyo. Sonra siz odaniza gittikten bi sure sonra yaninjza getiriolar.