Zezo Kızlar merhaba, özel hastanelerde işlem sırasında post cihazından taksit yapılıyor mu bilginiz var mı? Yoksa sadece sonradan mı yapılıyor?
ylnydgd Zezo Kanunen hastanelerde taksit yapılıyor ancak maliyet kaynaklı genel olarak POS üzerinde taksit yapana denk gelmedim. Mobil bankacılık üzerinden kart kampanyalarını takip ederek taksitlendirebilirsiniz. Onların da alt-üst limiti olur. Bankada POS tarafındayım :)
[silindi] Zezo hastanemiz yapmıyor ama sağlık harcamalarına bdknın belirlediği taksitler var, eşim axes kartına 12ye böldürecek tek çekim harcamadan sonra
Yenibirannee Zezo bizde karttan yapcaz ama belirli kartlarla oluyor sanırım eşim öyle dedi tek çekim yapıp nakit gibi ödeyeceğiz dedi
Zezo Yenibirannee biz axess kartla yapmıştık ödeme ben sonradan bakınca mobil bankacılıkta taksitlendirme seçeneği gelmiş ama faizli. Faiz de ödemek istemediğimiz için acaba dedim hastane direk böler mi
ylnydgd Zezo bankanın her ay taksit politikası değişir ücretsiz 2 ye böldüğü de olur faizlendirdiği de sabit bi durum olmaz. Aylık olarak belirlenir. Bonus kartta genelde sağlık sektörüne ücretsiz 2 taksit oluyor ben onu kullanıp bölüyorum
Yenibirannee Zezo sormak lazım ya her hastanede farklı demekki. hastane istiyor ki hepsini nakit ödeyelim nasıl ödeyeceksek 😂😂
Zezo Yenibirannee Bana sadece doğum paketinde peşin 3 taksit yaptılar 😅 Sonra muayene hakkım bitti 2 sefer ücret ödedim onlarda yapmadılar 🤷♀️
Zezo ylnydgd anladım bankadan bankaya da değişiyor o zaman. Keşke bonusa çektirseydik bize hiç faizsiz taksinlendirme gelmedi çünkü 😕
[silindi] Eres26 geçen serum vs taktırdım kendi hastanemde eşim girip 12ye böldü sağlık harcamasını bölüyor dedi ama peşin değil faizli, siz yine emin olmak için bankayı arayın müşteriye özel bile değişiklik olabiliyor 🧡
Eres26 Kuveyt Türk faizsiz 5 taksit yapıyor Hastaneden tek çekilmesi lazim Kampanyaya katilmis olmaniz lazim
Zezo Eres26 Bunu da bilmiyordum öncesinde araştırma yapsaydım iyi olabilirmiş neyse artık geçti zaten 🤦🏻♀️ Teşekkür ederim bundan sonra olursa öyle yapacağım
Seyma190623 Zezo tek çekim yapıyolar siz uygulama üzerinden bankanıza taksit yaptırıyosunuz ya da müşteri hizmetlerini arayın o yönlendirir (genelde banka müşterisine özel faiz oranını belirliyo 2 taksitten sonra faiz yapıyo çoğuda)