meryys Kızlar, 2 kere kalp durması sonrası kürtaj oldum bir tek, biri ikiz 10/12 haftalarda kaybettik. Böyle olup sağlıklı bebegi olan var mı? Neler yaptınız
Rusapolat meryys 20. Haftamda kızımda yaşadım bu durumu. Yediremedim de açıkçası. Beneğin eşi patolojiye gitti. Plesentadan beslenememiş dediler. Sonra doktorum bana üzülüyorsun ama çürük meyve hiç ağaçta durur mu demişti. Öyle bir şey ki hamilelik anomali ya da herhangi bir sorun oluştupunda gebelik kendini sonlandırıyor demişti. Ölü doğum yaptım ben. 2.5 ay sonra da oğluma hamile kaldım. Şimdi 37. Haftada doğumu bekliyorum. Çok şükür süreç güzel ilerledi. Ha paranoyak gibi hareketleri tam hissedene ladar 2 günde bir hastaneye de gittim yani. Ama çok şükür sonuna geldim. Rabbim sana da nasip etsin ❤️
meryys Rusapolat Bende gerçekten çok zorlanıyorum 4 ay içinde 3 bebek kaybettik Rabbim verdi o aldı ona bir sözüm yok ☹️ insanoğluyuz işte üzülüyoruz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Kan sulandırıcı felan kullandınız mı? Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsin inşallah 🙏❤️ Aminn Allah razı olsun
endlesslove1 Rusapolat çürük meyve kelimesi bile insanın zoruna gidiyor değil mi bana da söylemişlerdi ne demek çürük diyordum kendi kendime hakaret gibi geliyordu
Rusapolat meryys gerek görmediler o yüzden kan sulandırıcı kullanmadım. Bebek kayıpları gerçekten çok zor. Rabbim yaşayan herkesin gönlüne su serpiştirsin. Aynı şeyi yaşamaktan korkman kadar doğal bir şey yok. Diyorum ta 37. Haftaya gelene kadar neler çektim bi ben bi Allah birde eşim bilir. Eşim bile paranoyak oldu diyebilirim
meryys bahar8 Pıhtılaşma yaptırmıştım özelde ilk kayıptan sonra mthfr 677 ve pai heterozigot geldi. İğneye gerek yok ecopirin 100mg kullanalım demişti perinatolojiye gidiyordum acaba yetersiz mi geldi ki bundan sonra sana İğne+hap dedi de. Genetik içinde pazartesi test verdik başka baktırmam gereken var mi acaba
bahar8 meryys Aynı şekilde bende ecoprin kullandım uzun zaman kürtajdan sonra bebek pataloji yapıldı mı? Benden Perinatoloji doktorum istemişti.
meryys bahar8 İlk kürtajımda patoloji temizdi fetal dna temizdi Bu sefer ikizlerinde patoloji temiz geldi ama kromozomal test yaptıramadik ikizlerrde
bahar8 meryys Perinatoloji bölümüne gitmişsinizdir. Onlar gereken herşeyi yapıyor. 3 kayıptan sonra bütün takipleri bu bölümde yaptırdım.
Rusapolat Deletedmom_297 hayır herşey yolundaydı. Hatta 14. Haftada detaylı tarzı bi taramaya bile girdim özelde. 20. Haftada bi anda geçmeyen karın ağrım oldu. 2 gün boyunca da çektim. Herkes bebek büyüyor diye dedi ben işimi sağlama almak için acile gittim. Orada öğrendim. 16 haftada ek bi kontrole daha gitmiştim. Yolculuk yapmıştım çünkü şehirler arası. O zaman da problem yoktu. Sonra zaten acilde söylediler. Bana kalsa detaylıda gidecektim. Öyle kabusum oldu. Kızımı kaybettim. Ama oğlum bir kaç güne doğacak. Ablasının hediyesi o bana ❤️
meryys Rusapolat Bambaşka bir şey gerçekten başkalarına göre anlamsız geliyor ama bana kuzenim kucağına almadın nasıl bu kadar bağlandın dedi nasıl zoruma gitti canımı yaktı Aminnn inşallah gönlümüzü ferahlatsin 🙏 yaşamayan anlamiyr o paranoyakligi☹️
Deletedmom_297 Rusapolat çok geçmiş olsun canım meşeğin cennettr sana şefeatçi olacaktır peki bu hamileliğinde kan sulandırıcı falan kullanıldı mı beneğe daha fazla kan gitmedi için
senos15 meryys tüm testleri yaptırdık birşey çıkmadı sadece bazı doktorlar pıhtılaşma var bazıları yok diyor canım bende anlamadım
Rusapolat meryys bana da kalkıp aynısını dediler. Milletin büyük büyük çocukları ölüyor senin gibi yapmıyor dediler :) Dedim yaşamayanın anlamasını beklemiyorum. Ama Allah size yaşatmasın yine de dedim. Beni teselli etmeyin kendi halime bırakın dedim. Kendi kendime atlattım süreci
meryys Rusapolat Ay gerçekten öyle Rabbim yasatmasin. Boş boş konuşuyorlar bir susun diyesim geliyor benimde dün terapiye başladım psikoloğun dediği travmanı dışarıdan tetikliyorlar cidden öyle kendi halimizde daha iyi
meryys senos15 Doktorları da anlamak zor bugün instagram da osman develiogluna sordum prof bendeki gene başlı başına sorun dedi bazısı da önemsiz diyo