Eminehh benim perşembeye yatış verilmişti normalde burada yazmıştım fakat çarşamba kendi sancılarım başladı çarşamba sabahtan perşembe sabah 5 e kadar evde sancılarımı karşıladım sancılarım sık ve düzenli gelince 5 te hastaneye gittik . Gittiğinizde 5 cm açılmam vardı sonra yatışım yapıldı biraz kendi sancılarım takip edildi ve suni sancı da verildi açılmam çok iyi ilerledi benim saat 12 gibi artık nerdeyse tam açılmam olmuştu ama bebeğim yukarıdaydı bir türlü aşağı inmiyordu kafası egzersiz vs yaptırıyorlardı ama gerçekten artık sancıdan duramıyordum çünkü açılmam 10 cm olmuştu bile ve sancılar çok şiddetliydi . Doğumhqneye alıp ıkındırdılae ve ebeler karnıma basarak yardımcı oldular ve saat 15 de kızımı kucağıma aldım sağlıkla çok şükür . Doğumum bebeğim aşağı inmediğinden kolay değildi açıkçası ama kimseyi korkutmak istemem gerçekten doğumhanede gücüm kalmamışken gözümü açamıyorken kızımı kucağıma aldığım an herşey bitti sanki . Tüm zorluğuna rağmen iyiki vajinal doğum oldu kesim de olmadı bu arada çOk az bir yırtığın var dedi doktor dikişim de çok yok 10 gün oldu gayet iyiyim .