gllllll Hanımlar adet olmam gereken günde sadece bi damla kahverengi leke geldi devamı 2 gündür yok, ama ağrım var adet ağrısı. Sökülemediği için mi oluyor, yerleşme kanaması ağrılı mı olur ??
Gzde_defne gllllll iki ihtimalde olabilir kan verirsen kanda çıkar mutlaka ben yerleşme kanamasını ağrılı yaşamıştım karnıma kramp giriyordu.
Aydan95 gllllll her 3 gebeligimde de yasadim. Cok az oluyor ve agri hic olmuyor rahimde kasilma felan yani. Olmuyor.
Dmlirmak gllllll kasıkların yerleşirken ağrıması çok normal günlerce sürer haftalarca sürer bebek büyüyor çünkü
sseymamoms gllllll benimde bat 2 kasım. Bugün aşırı derecede alt karın ağrım kasık ağrım var ama lekelenme yok😟
gllllll Bu sabah yine bi damla leke geldi 2 gündür pedle dolaşıyorum ağrım var gelmiyor, başına gelen oldu mu 🙏🏻
Miracle_1 gllllll ben canım bat 2 Kasım iki gündür benim de lekelenme oldu bugün çok az miktarda silince bi kez geldi bidaha yok ped taktım gelen giden yok
gllllll Gzde_defne 2 gündür 2 defa kahverengi leke geldi sadece ama aynı adet geliyomuş gibi ağrım var 🥺
Gzde_defne gllllll benimde 2 yada en fazla 3 gün sürdü hatta adet oldum diye doktora gittim aşılama yapılacaktı o ay doktor hormon testi yapınca beta hcg de bakmış değerim 216 çıktı.ama kırmızı değildi ya kahve ya da pembe gibiydi .eğer sabredersen bikaç gün daha bekle kırmızıya dönmezse büyük ihtimal yerleşme kanaması olabilir.benimkinin miktarı yarım pet dolduracak şekildeydi bir defa diğerinde hep peçeteye gelmişti o kadar
Gzde_defne gllllll yok anlık kramp giriyordu karnıma sadece ben yine regl gibi düşündüm hamilelik hiç tahmin etmemiştim.
gllllll Başka yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar var mı ? Ağrılı mı oluyordu tecrübelerinizi yazar mısınız 🙏🏻🥺 Aklım o kadar karıştı ki ilk kez böyle oluyor
Aydan95 gllllll pembelik onemli degil zaten bende son gebeligimde de kahverengiydi. Test yaptiniz mi hic
gllllll Aydan95 hiç yapmadım hep regl olcam diye bekledim lekeden önce ovülasyon testi vardı elimde onu yaptım negatif çıkmıştı
Dmlirmak gllllll evet hatta ben diyodum olacaksam olayım artık ne bu ağrı kaç gündür diyordum meğerse hamileymisim o ağrı da haftalarca devam etti hem göğüs ağrısı hem kasik ağrısı doktorra sordum öğrenince normal bebek büyüyor dedi korkma yani kanama olmadığı sürece sorun yoktur
gllllll Dmlirmak bende hamile olabilir miyim acaba ama lekelenmem gelmişti kimyasal mı dış gebelik mi sağlıksız mı offf çok moralim bozuk bugün de her yer kapalı
Dmlirmak gllllll lekelenme yerleşme kanaması olabiliyor ama yoğun bir kan geliyorsa kimyasal olabilir dış gebelik olabilir ama lekelenmeden korkma ilk gebeligimde yaşadım çünkü olabiliyor hamileligin ilerisinde bile yaşayan kadınlar varmış yerleşme kanamasını. Ama sen bir doktora git acaba hamile miyim demektense kanda çıkabilir baktır bi