Dmlirmak Nuracr43 çizgi göremiyorum maalesef 😕 istersen kan ver acilden iki buçuk saat sonra sonuç veriyorlar baktır bence
Esosiko Nuracr43 bende silik bir çizgi görüyorum ama 2 gün sonra tekrarlayın testi daha belirgin halde mi oluyor bakın isterseniz
Zelis_ozdrgn Nuracr43 canım biraz daha bekle erken gebelik testinden yap o belirtin varsa kan ver bu testlere fazla inanmıyorum ben bunda yapmıştım negatif ama erken gebelik testinde yaptm pozitifti
Nuracr43 Zelis_ozdrgn keşke erken gebelik testi alsaydın normal aldım adetim gecikince illa ki çıkar diye düşündüm bi kaç gün daha bekliyim ozaman hormon ilacı kullaniyordum bitti 24nde daha olmadim cmt tekrar başlamam gerekiyor anlamadim ki
Zelis_ozdrgn Nuracr43 bi kaç gün deil canım zaten 5 gün gecikme var yarın sabah ilk idrarınla yap ilk idrarda yap mutlaka uyandığın gibi inşallah gönlüne göre olur 🫶
1789900987 Bende çok az bi silik gördüm yeniden başka test ile deneyin al bi diye test markadı var oda iyi yanıt veriyor ben onunla öğrenmiştim
duyqq Nuracr43 canım reglın geçmişse kan verdi bunlar pek doğru olmuyor ablamda göstermedi o gitti kan verdi 5 haftalık hamileymiş
almila1723 Nuracr43 çizgi yok maalesef . Erken gebelik testiyle tekrar deneyin benim 2 gün gecikmşti hemen belli olmuştu