Anneballari58 elifensarzeynep yahu neden zararı olsun zararı olan bişeyi doktor neden uygulasın ben 25 yıl önce genel anestezi ile doğmuşum çok şükür bişeyim yok 😊
elifensarzeynep Mucizeee allah razı olsun cnm içime su serptin hepsi mi genel oldun elifensarzeynep cvp verdiğiniz teşekkür edrım
Deletedmom277 elifensarzeynep Sorun bana çok komik geldi kusura bakma telaşını anlıyorum ama biraz mantıklı düşünürsen bu bir doğum şekli haliyle zararı olmaz bende genel anestezi oldum merak etme yani
dml33 elifensarzeynep yillarca genel yapılmış annem.benide ablamida genel dogurms bizde bisey yok sadece genelde uyaninca agriyla uyaniomssnz ondada igne yapiolarms
Mucizeee Ben varım canım üç defa oldum dördü olucam inşallah bebeğe bir zararı olmaz çünkü narkozu verir vermez beş dk içinde çıkarıyorlar bebeği ona geçmez korkma
Mucizeee elifensarzeynep evet canım hepsi genel oldu. Uyuyup uyaniyorsun ve bebeğin yanında oluyor için rahat olsun çok kolay
elifensarzeynep Deletedmom277 evt sorum komik gelmiş olabilir size ama bbm le beraber yarın 5 kişi daha ameliyat olcak onlar hep belden uyuşturma olacak acaba ben çok mu bencilce davrandım diye düşünmeye basladim sizlere danışmak istedim
Ozlemhan elifensarzeynep canım neden genel anestezi yapılacak. Sen mi istedin doktor mu istedi. Bende genel istiyorum ama herkes belden uyuşturma tavsiye ediyo