happybaby60 Ruruu 40+4 de doğurdum kızımı.Şöyle şenim ve bebeğimin durumuna bağlı olarak 42. Haftaya kadar bekleten var 42.de mecburi doğum oluyor artık.
happybaby60 Ruruu her şey olabilir kuzum bebek kakasını yutabilir anne karnındaki su azabilir vs daha bi çok ihtimal var sen düşünme ama hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
gkc990_ @Ruruu kilolu bebek degildi 2800 doğdu doğumum kolaydı öğlen 2 de gittim hastaneye 17.25 de kızim doğdu
Beybimelisa 40+3 doğum yaptım. En son 40 haftalıkti gittiğim zaman doktor bana 3900 olmuş 4 kiloyu geçer büyük ihtimalle ama sen 4.5 kilo ya kadar rahat dogurursun dedi Doğumda baktık kızım 3.5 kilo doğdu
Ruruu Havin49_ zor oldu mu acaba? Benim henuz ne zaman dogacagi belli degil ama olur da 40’i gecersek zorunlu sezeryan olursam diye endiseleniyorum
Beybimelisa Ruruu hayır çok kolay bir doğumdu. Hiç böyle kolay olacağını düşünmemiştim şükür ki iyi geçti
Havin49_ Ruruu ablamın zor geçti ben 39+5 te doğum yaptım zor geçti benim bebeğin iriydi diye zor geçti onun oğlu çok kilolu değildi ama belki haftası geç oldu diye olabilir bence ilk doğumlar zor oluyor çok nadirdir kolay geçiren
Havin49_ Ruruu ablamın zor geçti ben 39+5 te doğum yaptım zor geçti benim bebeğin iriydi diye zor geçti onun oğlu çok kilolu değildi ama belki haftası geç oldu diye olabilir bence ilk doğumlar zor oluyor çok nadirdir kolay geçiren
ESLEM16 Ruruu hersey yolundaysa zorunlu değilsin canim. Ben de 40. Haftadan sonra her gun düzenli gidip nst ye giriyordum hersey yolundaysa eve geri dönüyordum.