Aleynaaaag Kızlar selam doktorum fetal DNA yaptırmamı istedi fakat ben yaptırmak istemiyorum, ikili test mi yaptırsam yoksa hiç yaptırmasam mı sizce? Ben Allahın izniyle bu bebeği doğuracağım ne olursa olsun ona göre fikir verirseniz çok sevinirim
Gzde_defne Aleynaaaag canm 9 ay boyunca içinde korku endişe olmayacaksa down sendromlu olup olmadıgına dair bence yaptırma.ben fetal dna yaptırdım aklımda kalmasın kafam rahat olsun diye tabiki sonuç kötü çıksaydıda aldırmazdım.sen istemiyorsan boşuna para verme.
Havin49_ Aleynaaaag bu düşüncedeysen yapma çünkü yapıp bişey yoksa bile bazen işte şu yüksek çıkmış dawn sendrom olabilir yok işte bilm e ne olabilir tekrar seni fetal dan yönlendirecek sende yapıcaksın belki ona çıkıcak ya da çıkmıycam hamileliğini boşu boşuna kendine zehir etme
blacksoul1903 Eğer gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncen yoksa bence yaptırma. Ben ikili test harici hiç birini yaptırmadım. Şimdiki aklım olsa ikiliyi de yaptırmazdım. Bu fetal dna yüzünden sürece başladığım doktoru değiştirmek zorunda kaldım. Anlaşmalı laboratuvarları var oralara yönlendiriyorlar devlet özel farketmiyor. Kendi iş yüklerini azaltıp cebe komisyon indirme derdindeler. Rahim mucizelerle dolu kapalı bir kutu… Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı inşaAllah 🙂