sakarbirhanim hanımlar Merhaba! Sabah doktora gittim 6+3 olmam lazım amam6 hafta çıktı ultrasona göre. Alttan muayene etti kese bebek yolk sac var, kalp atımı var ses olarak duyulmadı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi normalmi çok panik yaptım ya
Bykessra sakarbirhanim Çok normal bende 6+0 da bebeği ve kalp atışını gördüm ekranda ama doktor dinletmedi 8. Haftada gittiğimde dinletti muhtemelen çok küçük diye dinletmemiştir
Busranur_mnts sakarbirhanim ben 6+2de kese gördüm 7+0da vajinal embriyo ve kalp atımı görüldü ama doktor dinletmedi küçük olduğu için 9 haftaya gittim kalp atışına
Havin49_ sakarbirhanim bebek çok küçük olduğu için kalbinin sesi çok szdır cnm ondan olabilir bir hafta sonra daha net ve canlı duyarsın
Garfield sakarbirhanim kalp atımını duymak için gönderilen frekans bebek kalbinde ısınma yaptığı için doktor ilk gittiğimde dinletmedi. Ekrandan atışını gördük endişelenmeyin bir sonrakinde dinlersiniz
zeyyynep bebiş daha çok küçük olduğu için zarar vermesin diye bazı doktorlar dinletmek istemiyor bana da dediler bebişin kalp atışı var ama dinletmek istemiyorum çok küçük diye benim de aynı 1-2 hafta sonra duydum 🙏🏻 sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏻🩷