ZeynepSEner Kilo ve boy için olması gereken nedir, hangi hazırlıkları yaptınız rica etsem yazar mısınız ?
mom02636 ZeynepSEner 23+2 haftalığız 22+4 de 500 gram 24 cm’di haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. HAzırlık olarak ikinci oğlumu beklediğim için ilk oğlumdan kalan tulumlar var yeterince iki tane 5li hastane çıkısı aldım bi tane altlı üstlü takım aldım emzik zinciri ve kapı süsü yaptırdım nisan ayında kalan eksiklerimizi ve oda hazırlıklarımızı tamamlicaz 1 tane 10lu hastane çıkısı alırım bi kaç parça da yazlık güzel ciciler yeterli olur çabuk buyuyorlar zaten devamlı alışveriş halinde oluyoruz 😊
Aryaalina ZeynepSEner 23+1 haftalığız 21+1 de 500 gramdı şimdi bilmiyoruz kilosunu :) body zıbın aldık yavaş yavaş almaya başladık çok keyifli oluyor bebek alışverişi yapmak 👼🏼🤰
Karansalhareketlerbunlar ZeynepSEner 24 haftalığız. Park yatak, anne yanı beşiği, banyo seti, birkaç paket başlangıç için bez, bebek bakım çantası, kanguru alındı. Tekstile dah başlamadım. Haftaya başlarım diye düşünüyorum.