Kızlar bebişim yanımda uyuyorken hemen paylaşmak istedim. 38+1de Dün öğlen hafif hafif suyum gelmeye basladi ic camasırım ıslanıyordu ama anlamadım su olduğunu 6 gibi hissedilir sekilde boşaldı enfeksiyon riskinden hemen hastaneye gittik. 3 cm açıklık nstde yüksek sancılar vardı ama hissetmiyordum 9 bucuk ve 12de tekrar aciklik bakıldı 3.5ta kalmıştı açılmam ama hiç oturmadım hep yürüdüm pilates topunda zıpladım sancılar düzene girdi nefesle karşılayabiliyordum rahatça sonra 2.50 gibi falan tekrar açıklık baktılar 4 cme anca yaklaşmış ögleni bile bulabilir dediler sonra nstye bagladılar nstde sancılar 20 30dayken bile ben kıvranmaya başlamıştım artık bagırıyordum istemsiz cıkarmalarını istedim cok tutmadılar yerlerde kıvranıyordum sancılar birden cok fena oldu duşa girdim kaynar suya o bile fayda etmedi sonra çıktım ıkınma geliyor diye bağırdım ebe geldi açıklık baktı tam açık dedi ekibi topladı bi anda şok oldum güzelce ıkınmaya çalıştım ama ıkınmayı kesince bebek geri kaçtı o yüzden epizyo açtılar epizyodan sonra çıktığını hissedene kadar kesmeden ıkındım bebeğim geldi her şey bir anda bitiyormuş gercekten allahım bekleyen herkese güzel doğumlar nasip etsin ❤️🔥