esrskr Burcusut nasip canım çevremde çok var benim ama herkeste olacak diye bisey yok haklısın 2 erkek evladın var kız olsun istemek çok doğal rabbim gönlüne göre versin 🥰
Wolf13 Burcusut benim de iki oğlan var .. herkes üçüncü de erkek olur senin diyorlar 🤣 ve herkes çok çok emin konuşuyor anlamıyorum..
minikanne31 Burcusut nasip tamamen benimde 2 kızım vardı sanırım Buda kız Dr kıza benzetti 😂 bence kısmetinde ne varsa o oluyor heralde bizim istememiz değiştirmiyor
QueenBahar_ Burcusut 2 kızım var 3 e gebeyim benimki oğlan 💙 inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir seninde versin 💖👼🏻🌸
Burcusut meyrakutbir yaa bana da dün erkek dendi. Ne bilim şoka girdim😅 bu kız olur artık diyordum. Allah sağlık sıhhat versin en başta ama insan da bir kızı olsun istiyor yav🥲nasip değilmiş ne diyim hayırlısı buymus
Sehrbnn Burcusut benm 3 oğlum var küçük oğlum 9 aylık hemen hamile kaldım yine 4. Bebeğim ise kız doktor kız dedi
Sehrbnn QueenBahar_ hyr istemiyordum çünkü bebeğim 2 aylıktı ben hamile kaldığımda ama şimdi iyiki diyorum bazen nasıl yapıcam çok zor diyorum çok karmaşık bi his duygu bu ..
QueenBahar_ Sehrbnn rabbim Sana melek yollamis yol arkadaşı kız bebek 🥰 İnşallah herşey kolay geçer senin. İçin Sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤍 Kaç haftalık oldun
Burcusut Sehrbnn 1 tane de bile bunlar düşünülüyor, cok cokk normal. Gercekten yolun sonunda cokkk güzel olmus olacak her şey. Bazen allahın planı bizim için en hayırlısı oluyor. Rabbim kolaylastrsın inşallah💕💕