Nocturne Doktora gitmelisin. Bende de kahverengi alıntı olmuştu. Vajinal jel verdi progestan. Akıntı geçti bir hafta sonra aniden dolu dolu kanamam oldu. Vajinal hap a başladım iğneler filan 3 hafta yattım. Şuan 13 haftalığım yok bişey ama insan tedirgin oluyor ihmal etme git.
Sedamomy Lithium benimde var ve 7. HFtamdayım😞😞😞 bende çok korkuyoruö progestam verdi doktor😞 Lithium
Tanjuyagmur8990 Lithium bende 6+2 haftadayım bundan 5 gün önce bendede başladı kahverengi lekelenmeler ben hemen doktora gittim ultrasonda kese göründü progeston verdi büyük ihtimalle yerleşme kanaması ama yinede dikkat et yat dinlen dedi.son 2 gündür kesildi hiçbirşey gelmiyor.sende ilacı kullan biter lekelenme.allahin izniyle bişey olmaz korkma canım 🙏😊
Demetsltv Lithium benim 5. haftada oldu. Doktorun dediğine göre icten kanama oluyor ve bu dışa vermiyor. Kan birikince ve bekleyince kahverengilesiyormus. Düşük riski var dedi bana. Progeston kapsül ve 2 haftalık igne verdi kullandim su an 7+1 deyim çok şükür kesildi kanama. Yine de ihmal etme herkesin ki bir olmaz çünkü. Sabaha kadar yatak istirati yap. Ayrica 1 hafta boyuncada herseyine dikkat et. Sağlıcakla kucagina alirsin insallah
SNU Demetsltv banada aynısını demişti canım aman sende dikkat et yat sürekli, ağır kaldırma, 4 bucuk aya kadar kullandım progestanı 4bucuk ayda kestik. çok şükür ilaç işe yaradı düşük riskim kalmadı inşallah seninde kalmaz😇😇
Lithium Kızlar suan dr dan acilden geliyorum kanamam oldu saat 12 gibi dr bebegın kalp atısları kese iyi durumda dedi Progestan verdi ama kırmızı kan renginde suan az az geliyor yarın kendı dr uma gidicem bilgi veririm size dua edin yavrumu Allah bana bağıslasın 😢
Turkan38 Lithium 7+3deyim sürekli kahverengi lekelenmem vardi 2 ay öncede bir düsügüm vardi dün ise cok yogun bir kanamam oldu göguslerimin acisi gitti dedim eyvah kesin kaybettim hemen acile gittik sükürki kalp atısı vardi o kanamaya ragmen kalp atisi aldim igne serum progestan ve yatak istirati tuvalet harici kalkmicam koruyan Rabbim korur dua edelim Sag salim kucagina al insallah
Benimisteo Lithium benim iki gebeligimde de oldu ayni o haftalar. Yorumlardaki gibi yerlesme akintisiydi. Birincide acile gitmistim ikincide doktora bile son an soyledim bana kizdi oyle biseyi niye onemsemedin son andamj soylenir dedi. Yani skinti da olabilir ama genellikle rahimin buyumesiyle yerlesmeyle alakali oluyo. Siz yine de doktorunuza danisin. Inshaallah bisey yoktur. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inshaallah evlatlarimizi
Edi cennet_aka27 korkma canim bende 23 haftadayim ilk haftalarimda kanamam oldu iki uc defa, doktor igne verdi ve gecti pihti pihti kan gelmiyosa düşük degildir. Psikoloji cok onemli kendinizi korkutmayin relax...
Polo Lithium aynısı başıma geldi Düşük tehdidinden hastanede yattım Ve 15 hafta boyunca wc dışında hateket etmedim. Hep yattım. Demem o ki, her gebelik farklı. Senin haftalar riskli haftalar. Yarını bekleme bugunden git dr a
Lithium Kızlar merhaba sabah dr uma gittim kanamam durdu cok şükür bebektede kesedede sıkıntı yok dedi yatcan dedi dinlencen kalkmıcan progrstana devam dedi şimdilik iyiyiz inşallah toparlarız 😢