hmtkbs Merhaba hanımlar ikiz bebeğe hamileyim karnım 5 aylık ama çok hareketleri yok yani parmak aç kapat gibi ayrıca tek yumurta ikizleri herkes benim zorlu bi süreç beklediğimi söylüyor küvez erken doğum derken bna bu işe açıklık gtrr misiniz
ebcan94 hmtkbs merhaba ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim daha 14. Haftadayım dediğiniz gibi bende hareketler yok ama üstte kalsın diye yazdım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah 🙏🏻
Havin49_ hmtkbs benim çift yumurta ikizi cnm bende 5 aylık hamileyim bi bebeğim çok hareketli birisi biraz daha hantal bu un erken doğurmakla veya küvet süreci ile ne alakası var kendinizi çok yormayın bu düşüncelere girmeyin ztn ikizler genelikle 36-37. Hafta içinde doğuyor 2 kilo üstü bebekler küveze girmiyor
3boysmom hmtkbs benimkiler de tek yumurta bugün 36 haftalık olduk cuma doğurucam kısmetse🙏 banada hep kötü konuştu çevrem. ama sadece doktorumu dinledim hamdolsun bu günlere geldik. hareket olarakta 25-26dan önce düzenli hareket bizimkilerde biraz daha zor oluyor. şimdi gece uyuyamıyorum tekmelerinden😂
Fuunndaaa hmtkbs Benimde çift yumurta 19.haftalık daha yeni yeni kıpırdanmalarını hissediyorum doktorum banada erken doğum riski olduğunu söyledi elimden geldiğince hareketlerimi kısıtladım umarım zamanında doğarlar
Havin49_ 3boysmom canım 37 haftalık mı sezeryan olucam benim de ikiz çok merak ediyorum ne zamana gün verir diye
3boysmom Havin49_ bizim tek yumurta diye riskliydi hep 36+2 de alacak benimkileri. ama genelde sorun yoksa 37de alıyorlar
karayelll Değerlerim çok yüksek çıkmıştı gittik tek yumurta görünüyor ama bı sonraki gelişine ikiz ise keseler ayrılır dedi kaplt atışını duyduk 6+5 şuan 10 haftalıkken gidicem