Kızzllaarr sonunda doğurdummm😂birazcık uzun yazıcam kusura bakmayın🙏🏻 beni tanıyanlar biliyor nasıl zor hamilelik geçirdim, son 1 haftadır agrılarım vardı baya gelip gidiyordu, nişanımda gelmişti çoktan. 27 ekim günü başıma ınanılmaz agrı girdi amma hiç böylesi olmamıştı doktorumu aradım ve baş agrımın geçmediğini söyledim oda istersen artık doğumu başlatalım dedi eve geldim kocam ve annemle konustum onlarda sen bilirsin dayanamıyorsun başlasın dediler 28 ekim günü öğlen 2 de hastahaneye geldim buraya gelene kadar evi topladım duşumu aldım saçlarımı fönledim öyle geldim 3 gibi agızdan ilaç verildi 5e kadar sancım çoook hafifdi diye bilirim 5te muayine olundum ve 2 parmak açıklık oldugunu ve bebişin kafasının yukarıda oldugunu söylediler pilates topluyla devam etdim 7 gibi kendi doktorum geldi ve sancılarım sıkılaşmasına rağmen sadece 3sm açıklık oldugunu söyledi orda bi tırsdım yani😂 suyumu patlatdı ordan sonra sancılarım biraz daha sıkılaştı 9 gibi ebe yeniden kontrol etdi 4cm dedi artık hem sinirleniyordum hemde yoruluyordum çay felan verdiler pilates toyula devam etdik ve damardan serum taktdırdım 22:30 gibi sancılarım artık çook fazlaydı ve 6cm dedi ebem dayanamıyordum ebeye epidural için yalvarıyodum oda sona yaklaştıgımızı ve epidural vermek istemediğini söyledi bende sinirlendim daha ve agrım git gite artıyordu o her az kaldıgını söylediğinde yalan söylüyosun 6cm yeterlı değil felan diyodum o hep sabırla yaklaştı bana🤭 uzanmamam izin vermedi sureklı pilates topunda karsıladım sancıları sancı geldikde topda ziplıyordum durunca ebeme sarılıp dinleniyordum nefes alıp vermemı o söylemese hep unutuyordum o söyleyince hemen derin nefes alış veriyodumm iyi geliyordu 1 saat sonra 23.30da artık gerçekten çook sıkışmışım hemen kakamı yapmam gerektiğini hiss etdim kendine söyledim asla güç verme ıkınma dedi doktorum hemen geldi 5 dakika içinde 23.35 de masaya aldılar beni yalvarıyorumdum kurtarın diye hep dua etdim Allahım bana yardım et Allahım beni kurtar diye öyle tatlı uyku geliyorduki masaya 23.35te alındım ve 23.50de bebişim doğdu 3 kez ıkındım ebeyı doktoru dinlemeye çalıştım kesi yırtık olmaması için çokk şükür kesiğim yırtıgım olmadı ama ufacık bi sıyrıntı oldu onunda gerçekten nerde hangi anda oldugunu biliyorum. zaten bebişin çıkmasıyla beraber tümm hersey bitdi öyle bi rahatlamakı sanki 5 saniye önceki ben değildim. Çok şükür her sey yolunda doğumdan 1,5 saat sonra da odama alındım 1 tanecik dikişim var sıyrıntıdan dolayı o çok azıcık zorluyor amma normal doğum gerçekten bi mucize❤️ Doğru doktor ve ebeyle hersey çok güzel oluyor sadece o son 1 saat çok zorlayıcıydı ama geçipp gidiyor🥹 şu an kızım 6 saatdir dünya da öyle güzel bi şeykiii Allahım isteyen herkeseee nasip etsin ❤️