eezzgiiiiiii kızlar size birşey danışmak istiyorum siz ikili yada üçlü test yaptırdınız mı ben birinci kızımda yaptırdım bin pişman oldum hasta falan dediler dokuz ayım burnumdan geldi acaba yaptırsammı yaptırmasammı bilmiyorum 10+5 günlük hamileyim test gelecek hafta yapılması gerekiyo bir akıl verin ya
Civcivim33 eezzgiiiiiii ikili önemli bir test sadece ikili yaptır kesin sonuç vermiyor zaten hepsi ihtimal üzerine ikili temiz çıkarsa 3-4 lu hiç gerek yok zaten
powerpuffgirlss eezzgiiiiiii yaptirdim ama dedigin gibi olumsuz bisey olsa insanin ici icini yiyo ama aklimda kalmasin diyosan yaptir canim
donmez685 eezzgiiiiiii ikisini de yaptırmadım bir şey çıksa bile bizim için değişiklik olmayacaktı sadece doğuma kadar acaba mı diye kendi kendimizi yiyecektik bu testler de yanılma payı çok oluyor çünkü size yaptırın veya yaptırmayın diyemem ama sonucu iki türlü düşünüp karar verebilirsiniz
blacksoul1903 Eğer gebeliği sonlandırma gibi bir düşüncen yoksa bence hiç yaptırma. Ben hiç birini yaptırmadım. Nihayetinde rahim 9 ay boyunca mucizelerin yaşandığı kapalı ve karanlık bir kutu. Allah büyüktür diyip tevekkül edip her şeyi gerçek sahibine emanet etmek gerek…
rumeysa_d benim ilk gebeliğim 12+0 bugün ama yaptırmadım. ultrasonda doktor zaten bakıyor eğer bir sıkıntı olsaydı gelişimiyle alakalı o da görebilirdi diye düşünüyorum. ne zaman gitsem günümle birebir uyumlu olduğunu söylüyor, yaptırmadım 2’li falan
lfkfkdk Ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırırsın o halde doktora en azından için rahat eder önce ölçüm yapıp sonra test veriyorsun ya zaten 🙏🏼