dedimolabilirrr Lyyda11 bana mide yanmasına en iyi gelen salatalıktı oğlumda ve gaviscon şurup 😅 sütü bende içemiyorum malesef bu hamileliğimde ara ara yanma yaşıyorum hemen salatalık, elma yesem rahatlıyorum demekki saçı çok olmayacak kızımın 😅 oğlum da mide yanmasından acile gittiğim bile olmuştu hahahdk doğduğunda saçları bağlansa bağlanırdı 🙈
Lyyda11 dedimolabilirrr Karaciğer ilacı kullandığım için doktorum başka ilaç kullandırmıyor magnezyuma falanda ihtiyacım var aslında bu şekilde devam ederse söyleceğim artıkk 🤗
Lyyda11 dedimolabilirrr @DuruDefne_mommy Kızlar benim ilk gebeliğim heyecanda var tabi biraz ama doğum anı nasıl olur sancıları karşılayabilir miyim beni ne bekliyor kafamda hep soru oluşmaya başladı sizin nasıldı aydınlatabilir misiniz beni🫠
dedimolabilirrr DuruDefne_mommy yaa hiç duymadım canım sağlıcakla gelsin inşallah prensesiniz 💕 Rabbim herkese gönlündekini versin 💕
DuruDefne_mommy Lyyda11 bilgim yok canım hiç sancı vs.yaşamadım ilk doğumum sezaryan oldu buda öyle olucak
dedimolabilirrr Lyyda11 benimde bilgim yok çünkü sancısız sezeryan oldum ilkinde 🙈 ama burada normal doğum yapmış annelerin doğum hikayelerini oku canım detaylı anlatanlar oluyor 🫠
lnbahar dedimolabilirrr ay beni anlatıyorsun sanki bu kadar olur ya 33 haftalık olduk aynılarını yaşıyorum tuvalete gidip gelmekten yoruluyorum artık
dedimolabilirrr lnbahar 33de var bişey demekki 🥲 Allah yardımcımız olsun ya ben WC’ye alıştım artık ama şu ağrıların biraz çözümü olsa çok güzel olur uyutmuyor resmen
Elifsemra dedimolabilirrr 35 +6 yarın 36. Dün sabaha kdar çok siddertli ağrım vardı biraz daha geçmese gidecektim uyumuş kalmışım ağrıyla🥹
dedimolabilirrr seddaa nasıl ağrılarınız oluyor sizin? Ben nstye de girdim dün artık bu çektiğim doğum sancısı heralde diye 😅 çok şükür sancı falan da çıkmadı neden ben bu kadar şiddetli ağrı çekiyorum. Sebebi ne bilmedim çözümde sadece magnezyum dedi doktorum o da asla çözüm değil
Fesev dedimolabilirrr şuan beni tarif ettin resmen 😓 34+6 olduk ama artık dayanamıyorum. Sürekli vajinada baskı batma hissi bebek zaten kıpır kıpır maşaAllah😍 ama o kalça ağrısı ve özellikle sağ bacak varya yürütmüyor asla ben fitil+parol kombinasyonu ile geçirdim. Eşim tuvalete götürüyordu siz düşünün 😓 uyku desen artık uyuyamıyorum günde 4-5 saat o da parça parça😓😓
dedimolabilirrr Fesev ayy aynıymışız 🥲 Allah yardımcın olsun senindeeeee🫠 Ama fitil ve parola kim yazdı sana fitil ne için bende yazdırayım iyi geliyorsa
Fesev dedimolabilirrr belim çok ağrıyor dediğim zaman doktorum makattan fitil vermişti ama ben bu ağrıda da kullandım paroluda kendi kafama göre artık dayanamadığım için kombin yaptım😂 endol supozituar diye bir fitil doktorunuza danışın bence
Drydryhna 35+5 deyim perşembe kontrole gidiceğim bende bu hatalarda yorgunluk ve bel ağrısı bacak krampları çok var şuan hangi takviyeleri alıyosunuz kızlar bebişler kaç kilo oldu❤️
dedimolabilirrr Drydryhna benim en son 33+3 de 2400 42cmdi kızım🥰 sizinki nasıl? Oceon magnezyum Elenetal 2, Sidefer demir kullanıyorum ben 💕
Drydryhna dedimolabilirrr bende en son 33 te gittim 2300 dü bakalım yarın 36+0 oluyoruz kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş 💙 ocean kullanıyorum takviye olarak ama doktorumuzu değiştirdik bakalım o ne verecek bize
Onthewind Sırt ağrısı, gece uyutmayan bilek ağrıları, anlık duygusal yükselmeler, zaten zor dalıp bi de gece saçma sapan saatlerde uyanmalar, yataktan doğrulurken yamulmalar.. 33. Haftadan merhaba :D
dedimolabilirrr Onthewind ayyy beni anlatıyorsun bak dün bileklerim de ağrıyordu 😅😅 ağrımayan sayılı yerim kaldı gerçi hahahsfj şükür kafamız sağ diyicez artık napalım 😅
dedimolabilirrr Fesev ya dur bir sorim ya bana yazdığı tek fitil enfeksiyon için oluyor genelde ama ağrılar için de olduğunu bilmiyordum. Gece uykusu uyumak istiyorum artık ya magnezyumun hap olarak içileninin hiçbir faydası yok 🥲
Fesev dedimolabilirrr öyle aşırı etkili değil ama biraz da olsa ağrı sızı dindirdi bende ama parolla aynı anda almayı 1 kere yaptım çok kötüyüm diye onun harici 4-5 kez o fitili kullandım farklı zamanlarda
dedimolabilirrr Drydryhna maşallah 🥰 Beni doktorum 33,35,36,37 şeklinde çağırdı sık sık nstye giriyorum artık siz maşallah 33den 36ya gitmediniz mi 3 hafta.