zeynepctk esralgn yeğenimde böyle oldu önce erkeğe benziyor dediler sonra kız dediler komşumuzun gelinine doğum yapana kadar erkek dediler kız doğdu farklı bi komşumuza doktorun birisi kız birisi erkek dedi bi türlü net öğrenemedi oğlu oldu. Olabiliyor böyle şeyler
Dinolisoo esralgn Ama 11 hafta çok erken bir zaman ona güvenip alış veriş yapılmamalı bence. Ben 13 haftada kız dedi kesin dedi ben yine bekledim 16 haftada kesinleşince alışverişe başladım az az. Ama yine de anlıyorum anlık şok olmuşsunuz ama o kadar hayal kırıklığı yaşamayın sağlıklı olsun da diyin geçin. Aldıklarınızıda saklayın bir oğlunuz olduğunda kullanırsınız.
bebisleben Psikoloji bozulacak ne var anlayamadım ? Biz de merakla bekliyoruz ama erken diye gitmiyoruz çünkü yanılma oranı çok yüksek ha bi yanlışlık olur şaşırırsın güler geçersin Allah daha kötü haberlerden korusun dersin değişik yani tepkiniz 🤦🏼♀️
zuleyha12756_ esralgn 2 tane oğlum var ve şuan gene gebeyim cinsiyeti belli değil keşke bana kız denilse o kadar kız çocuğunu tatmak istiyorum ki Rabbim gene sağlıklı eli ayağı düzgün olanı nasip etsin böyle düşünmeyin hakkımızda hangisi hayırlı ise Rabbim onu nasip eder
Aysima51 Banada başta erkek dediler sonra kız sonra yine erkek fetali bekledik ama hangisi en dese hepsine ayrı sevindik kızmış dedik şaşırıp havalara uçtuk erkek dedik şaşırdık fetale sonuca bağladık bazen oluyor böyle öncelik sağlıkla gelsin
Ehjfjsjs esralgn ben yaşadım 11-13 hafta da ful kemik yapısından erkek denildi 16 da kesin kız denildi :) kızım oldu zaten
1kediannesi1 esralgn bende oldu canım pipi var gibi bile dedi ikili test yapılırken 16. Haftada mı ne kıza benziyor dedi 20 haftalıkken detaylıya girdim kesin kız dediler. Başta doktor bana bile pipi gösterdi yani aa erkek dedik sonra kız oldu 🤣