Herkesin hemen herşeyi güzelleme yapması bana çok komik geldi. Arkadaşlar çocuk yapmak çocuk doğurmak ve diğer şeylerin hepsi zaten çok zor şeyler. Kadın bakamıcağını ve böyle birşey olmasını istemiyormuş zaten. Zaten bi tane çocuğu var yani. Niye hemen güzelleme yapıyorsunuz ki çoğunuzun burda tonla ağlama postu var yani illaki açıp ortaya mı serelim yeri geldiğinizde bıkıyorsunuz yeri geldiğinde öve öve bitiremiyorsunuz yani. Herkes kürtaja niye bu kadar karşı anlamadım? İstemiyorsa aldırabilir yani. Kadın belki kendisini fiziksel ve psikolojik olarak iyi hissetmiyor. Belki eşi ve kendisi 2. Çocuğu istemiyor. Belki tek çocuğu büyütmeye maddi imkanları yeterli olucak? Hemen git doğur oo çocuk allahtan geldi. Bak bende çok zorluk çektimde şöyle olduda böyle olduda yok ilk çocuguma arkadaş olduda. Siz 2. 3. Çocugu yapmayı diğer evladınızın canı sıkılmasın diye mi yapıyorsunuz ya ne kadar garip ve sığ bi düşünce 2. Sininde kardeşi olması gerektiğini düşününcede 3. Yü mü yapıyorsunuz :) komik ya neler neler okuyoruz. Post sahibi arkadaşda dediğim gibi kendini hazır ve iyi hissetmiyorsan eşinlede konuş durumunuzu sakin bir şekilde anlatıj paylaşın. Buna hazırsanız özelliklere siz bi başkası değil. Kendinizden eminseniz doğurun ama emin değilseniz kürtaj olabilirsiniz. Olmak için 5 haftanız daha var sonuçta. Ve bir canlı daha dünyaya getirmek basit birşey değil yabi burda herkesin cocugu var hetkes hamile ne demek istediğimi anlamışsınızdır diyr tahmin ediyorum. Eksisini artısını tartın bence