Hanımlar bugün doğumum olalı 4 gün oldu. Çok şükür evladima kavuştum. Doğum hikayemi yazmak banada nasip oldu. Bu benim ikinci dogumumdu. Ve sezeryan olacaktı yine. 39+0 da sezeryan için gün verildi. Hastaneye gittik. Rutin işlemler yapıldı ameliyat öncesi. Devlet hastanesinde oldum. İlk doğumum özel hastenedeydi bu arada. İki doğum da sezeryan olmasına rağmen yaşadıklarımin birbiri ile hiç alakası yoktu. Ameliyathane alındım. Spinal anestezi yapılacak . Bir tane çalışan adam benim omizlarimdan aşağı doğru bastırdı sert bir şekilde. Anesteziyi yapan genç kaç kez o igeneyi batırıp çıkarttı ben artık sayamadim. Bir türlü doğru yeri bulup iğneyi yapamadı . Daha sonra başka bir bayan geldi o iğneyi denedi. Oda bir iki kez deneyip oldu tamam dedi. Ben hala herşeyi hissediyorum diyorum bana inanmıyorlar. Hissedeceksin zaten deyip bana kızıyorlar. Kaç dk surdu anestezi işlemi bir bilseniz. Beni kurbanlık koyun gibi yatırdılar. Ameliyata başladılar. Onları bıçağı sürünce ben ah diye bağırdım hissediyorum herşeyi diye. Onark tabibyine ayni hissedeceksin diyorlar. Ben avcıyı hissediyorum diyorum size bakın ayaklarımı oynatıyorum. Hiç uyuşma yok bende ilk dogumumda boyke değildi falan diyorum bana kızıyorlar. Artık dedim ki bu şekilde beni ameliyat edemezsiniz. Hiç uyuşma yok . Sonra birilerini arayıp onay alıp bana genel anestezi verdiler. Ven ben o andan sonra hiçbir şeyi bilmiyorum tabi uyandığımda şiddetli ağrı yaşadım resmen ağrı kesici yapın diye ağladım. Çocuğum çıplak şekilde saatlerce bekltilmis benim tulbentime satmışlar. Eşim gidip kıyafetleri getirememis. Yanımızda elkimse yoktu bir eşim ile gitmiştik doğuma. Sonra bir arkadasimiz geldi bebeği o beklemiş eşim gidip kıyafetleri getirmiş. Ben sabah 11 de olan doğumdan sonra öğlen iki buçukta falan odaya gelebildim. Öncesinde servis dedikleri yerde gozetimde bekletiyorlarmis. Oda çıktım yatak bile hazır değil ben sedyeede bekledim çalışan kişi gidip çarşaf yastık getirdi . Sonra yatağıma yattım kızımı gördüm. Çok şükür çok tatlı bir kızım var. Şükürler olsun. Ama o yavrum hem çıplak hemde aç birsekilde kaç saat bekltilmis ya hala üzülüyorum. Doğuma gitmeden yaptığım hazırlıklar falan yalan oldu. Hiç hevesim kalmadı. Çıkış günü kendimiz iki poz çektik o kadar. Yavrum sağlıklı benim agrilairm hala var ve beni çok yıprattı bu doğum. Allah herkesin karşısına işini layıkıyla yapanlari cikartsin. Yoksa böyle bunlar yaşanıyor .