happyfuture Kızlar 2. Trimesterde sürekli bulantı kusma yaşayan var mı? Serum aldım geçmedi ilaç verdi doktor onyzd çok kötü olursan kullan onun dışında sakın kullanma dedi. Prilam etki etmiyor. Sürekli kusan arkadaşlar bu durumu nasıl atlattınız hafiflettiniz?
ghostty happyfuture prilam kaçtane aldınız ve etki etmedi? En fazla 4 tane alabiliyorsunuz ona rağmen olmadı mı🥺
Kucuk_dunyam happyfuture prilam asla kesmedi benim bulantı kusmalarımı çok ağır bir ilaç var kanser hastalarının kullandığı ben hala onu kullanıyorum o iyi geliyor
happyfuture Kucuk_dunyam onyzd da kanser sürecinde kullanılan ilaçmış dr mecbur kalmadıkça kullanma dedi şaştım kaldım dün tüm gün 1-2 damla suyla günüm geçti gece biraz bir şeyler yiyebildim
ghostty happyfuture yatmadan 2 tane zamanla bana da fayda etmedi. Doktorumun önerisiyle sabah ve ikindi gibi 1 er tane daha alıyorum. O kesiyor beni. O yüzden sordum🤗
Kucuk_dunyam happyfuture ben hamileliğim başından beri kullanıyorum malesef şuan 33 haftalığım içtiğim halde bulantım oluyor mecburum yani çok kötüyseniz tavsiye ederim