siimgeay Ya yersem sıkıntı olur mu midem de hafiften yanıyor ama canım aşırı istiyor hatta düşündükce ağzımın suyu aktı deriz ya o derece
CEKAS siimgeay öncesinde tabana biraz salatalık ve ayran koyup öyle yiyin veyahut peynir ile. Bir şekilde bastırsın asidini, afiyet olsunn 🙋🏼♀️
papatyakokulugece Deletedmom_8793 ondan beslenıyor o ne yerse onu yıyor doktorlar bosa mı diyor sağlıklı şeyler yiyin peynir kasar tahın avokado ceviz vs vs yiyin diye bosa mı diyor 😂😂 ayrıca ondan beslenmıyorsa nasıl kilo alsın içerde 👀
Deletedmom_8793 papatyakokulugece daha 8 haftalık ya hani anne kanından besleniyor ilk haftalar o anlamda söyledim sanki git abur cubur ye diye önerdim. Tuzlu domates altı üstü yemek istediği.
papatyakokulugece siimgeay canım bu kadar ayrıntılı düşünme hamileyken sigara bile içiliyor ki domates napcak 😂🤷♀️ sadece maydanoz nane bitki çaylarına yasak var ilk aylarda
papatyakokulugece Deletedmom_8793 anne kanından beslenir doğru da yedıklerimizde bize kan yapar vitamini kandan alır senin yediğin lokma direkt onun ağzına varmaz zaten 😂. yine aynı oluyo senden beslenmiş oluyor çünkü kan senin vucudunda 👀
Nida97 Tuzlu domates yiyince ne oluyor hanımlar anlayamadım ben kızımda hamileyken sürekli yerdim kızartılmış bibere bile tuz döküp yerdim
papatyakokulugece Nida97 birşey oldugundan değil salatalık domates asidik olduğu için mıdeyi yakabilir oda herkeste olmaz ben yıyemedım midemi çok kötü yapardı domates 🤷♀️