Gulzade77 İstanbul/ Anadolu yakasında devlet yada özelde uygun fiyatlı Hsg nerede çektirebilirim. Devllette Hsg rahim filmi çeken hastaneler var mı bilen var mı ?
burcuuemre Gulzade77 Kurtköy Ersoy çekiyor temmuz ayında 8500 e çektirmiştim ama anestesiz ve kesinlikle anestezili öneririm ben çok pişman oldum açıkçası anestesiz yaptırdığıma geçmiş olsun
doimom Gulzade77 şişli galen laboratuvar yasemin hoca tek geçerim anestezi almadan çekildim bir gram bişey hissetmedim
Gulzade77 humeyracbkc yaa ben gittim oraya 2 ay önce çekmiyor dedi doktor. ALLAH niye bana öyle dedi başka hastaneye yönlerdir orada o o cihaz yokmuş diye kaldı öyle.
mom28_ Gulzade77 çamlıca erdem hastanesinde sema soysal doktora çektirmiştim fiyatta uygundu memnunda kaldım düşünebilirsiniz
mom28_ Gulzade77 zeynep kamil cekiyor diye biliyorum ama asla tavsiye etmem giden paranız olsun özel güzel bi yerde cekilin
Annebus Gulzade77 sanomed var Kadıköy’de ben orada çektirdim hem özel hastanelere göre fiyatı daha uygundu hemde acısız oldu ben çok memnun kaldım
Havin49_ Gulzade77 Zeynep kamil ve ümranşte çekiyor cnm sadece bi ilaç var onu alıyorsun onun ücreti var başka bi ücreti yok
Annebus Gulzade77 güncel fiyatları bilmiyorum ama ben 1000 yada 1500 gibi bir rakama çektirdim 3-4 yıl önce şuan fazladır ama bir çok yerden uygun ve çok güzeldi orası