FatmaT1 İyi günler arkadaşlar 36 haftalığim kanım çok düşük ve korkuyorum doğumda sıkıntı olur mu diye bu durumda olup doğum yapan var mı ilkinde sezeryan oldum bunda ssvd denemek istiyorum bide korkularım başladı kansızlıktan dolayı 😞
smyrgkc FatmaT1 ben 32.haftadayim kansizligim vardi 26. Haftadan beri doktorum ilacımi bir ay 2.doz kullandırdi ama dahada düştü kanım , gecen hafta kan serumu taktırdım, bir ay sonra kan tahlili vericem dogumdan önce tekrar takabiliriz dedi duruma göre.
smyrgkc FatmaT1 Beni çok etkiliyor kanimin düşüklüğü , baygınlık çarpıntı baş dönmesi tansiyon dusuklugu uyku hali hepsini yaşadım , serumdan beri daha iyi hissediyorum.
hilal858_ FatmaT1 3.gebelik 25 haftalığım 2 ayda 1 hematolojiye gidiyorum doğuma kadarda gidecekmişim gyno Ferro sanol gün de 2 kere kullanmaya başladim ilerde yine düzelme olmazsa takviye yaparız dedi benim birde vajinal doğum olucak doğuma kaç hafta kala takviye olur bilmiyorum. Gün boyu uykusuz geziyorum yemek yedikten sonra uyuya kalıyorum hiç iyi geçmiyor
dorikus FatmaT1 bana doğumda 2 ünite kan takıldı hemşire kızmıştı niye ilaç demir fln kullanmadın elalemin kanını aldın diye
twobabymomm FatmaT1 ben anemi ile doğum yaptım baya kansızlığım ilerdeydi doğumdan sonra 10 tana iğne verdi onu vurmuştum doğumda da bir sıkıntı olmadı çok şükür sadece yüzüm kireç gibi olmuştu 🫠🫠
-2024 Benimde kansızlık çok hat safada değerim 7 küsur çıktı gyno Ferro kullanmaya başladım doğuma 19 günüm var normal doğum yapıyorum bu 4. Gebelik arka arkaya hamile kaldığım zaman böyle oluyor maalesef 2. Gebeliktede ebem sen nasıl bu çocuğu doğurdun demisti hiç kanım yoktu 3 ünite kan takviyesi yapıldı ozmaan şimdi ne olur hiç bilmiyorum bir kutu yeni bitti ikinci kutuya baslicam gerçi daha iyi hissediyorum kendimi çünkü önceden nefes darlığı çarpıntı uyku yemekten sonra özellikle halsizlik konuşmaya bile mecalim olmazdi çok zor bir şey Rabbim herkese sifa versin