Sevdaeslem Dogumuma son 5 gün ama ben diş ağrısından ölüyorum Napıcam hıc Bılmıyorum sızın bıldıgınız bı yöntem varmı yardımcı olun bana
Glprn4 Sevdaeslem hamilelere uygun antibiyotikler var benimde ağrımısti iltihab varsa geçmiyor başka türlü Allah şifa versin diş agrisi çok zor hamileyken
Havin49_ Sevdaeslem ben tam 9 ay karanfil yağı ile ağrısını kesitim şuan 5 aylık gebeyim hamile kaldığım gibi dişkerim çürüyor tine karanfil kulanıyorum doktorum önermedi yaptırmayı
Ruhumunpenceresi Sevdaeslem benimde doğuma son 4-5 gün ama 2 gecedir sıfır uyku ölüyorum ağrıdan. Hastanede çekerler mi acaba diye düşünüp duruyorum. Siz naptınız çare bulabildiniz mi?
Sevdaeslem Ruhumunpenceresi hayır gıttım hıc bakmadan ılac bıle vermeden geri yolladılar benim de doğumuma son 4 gün kaldı eşim saolsun sarımsaklı bir kür yaptı koydum üstüne suan dırmus durumda
Sevdaeslem Ruhumunpenceresi sarımsağı ez çok az sade soda tuz pulbıber kekık karanfıl hepsını ıyıce karıştır bı pecetenın uzerıne koy dişinin üstüne bastır yarım saate geçer Insallah