LindaKurban 39+0 haftalığım 1.30 saat önce nişanım geldi. Kahverengi sümüksü akıntı. Ama sancım yok, ağrım yok hiçbir şey yok düzensiz sertleşiyor sadece. Ne zaman olur doğum hanımlar🥹
bebeklerim__ LindaKurban 2 hafta sonra da gelebilir sabah da gelebilir. O cok belli olmuyor benim 2 hafta önce nisanim gelmişti
Nasip-1 LindaKurban gece 4 de başladı kasılma sabah 7.30 gibi çok az leke kahverengi 1 saatten sonra şefaf sümüksü ögleden sonra kahverengi sümüksü geldi duş almak için banyoya hşrdim aynı şekilde kasılmalar 10 dk da bir ne zaman olur acaba sizde başladı mı kasılmalar
Cakalllsebahat-0 Hemen de olan var 2 gün duran da o kadar şans işi ki🥲 bir an önce sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim darısı bugün içinde benim başıma😅🥰
LindaKurban Cakalllsebahat-0 2. Gebeliğim benim. İlk gebeliğimde hemen doğmuştu. Aynı olsunlar ya sabaha karşı doğurayım inşallah😂aminnn sizin kaç Haftalık
LindaKurban bebeklerim__ aaa o kadar beklediğini bilmiyordum🥲🥲zaten son haftadayım inşallah hemen olur🙏🏻
LindaKurban Cakalllsebahat-0 birinci gebeliğim doktorun alttan muayenesinde nişan getirmesiyle 40+2de olmuştu🥲artık başlatırlar bugün yarın doğumu çok durmaz🙏🏻sondasınız🫶🏻
aleynaaslann https://resmim.net/i/img-5138.jLCCbM Kızlar bu nişan gelmesi mi 4 gün önce geldi ama ağrım olmadı kendimi takibe aldım kasılmalarım düzensiz ne yapmalıyım
Zumra-nur46p aleynaaslann canım naptın doğum yaptın mı bende afedersin lavaboda gördüm küçük kırmızı nişan doğum ne zaman olur acaba