demom yerinizde olsam daha fazla düşünüp yıpranmadan tüp bebek olurdu üzgünüm bunu söylediğim için banada söylediklerinde doktorlar kaçıyordum üzülüyordum başka seyleri dememeyi tercih ediyordum 5 yıldır neler denedim bir duysanız ne bitkisel ne kocakarı yöntemleri neler neler tabi masrafına 2 tüp bebek yapılırdı en başta tüp bebek öneren doktoru dinlemeyip 3 kez aşılama oldum olumsuz oldu olay şuymuş çikolata kisti yumurtalık ve tüpleri felçli gibi yapıyormuş o bölgeyi işlevini bozuyormuş evet sperm ulaşıyor ama yapı bozuk tutan tüycükler bozuk nasıl döllenip tüplerde yuvarlanıp rahme inecek ve sizin kistinizden küçük benimki 1 2 boyutları olmasına ragmen ha umut arıyorsunuz olumlu seyler okumak istiyorsunuz sizide anlıyorum hatta sizi en iyi ben anlarım o yüzden denk geldikçe ısrarla yazıyorum tabi bu yazdıklarımı hep çöpe at işin rahmani boyutunu duymak istersen mucizenin sahibi Allah korunurken olanlar asla olmaz denildiği halde olanlarda var büyük büyük kistle olanlarda var nasip işi