Deletedmom_787 Pik olmuş bugün dahil 3 gün peş peşe değerlendirin bence bol bol havuç ve incir yiyin çatlamaya yardımcı olur ilişkiden sonrada hemen kalkmayın en az 20-30 dakika uzanın inşallah faydası olur 💕
Aylinn06 Deletedmom_787 canım dün değerlendirme oldu 15-20 dakika ayaklarımı diktim fakat sperm kalitesinden dolayı bugün değilde yarın değerlendirme yapsam olur mu? Yarın değerlendirme yaparsam sence tutma ihtimali düşük olur mu :(
Deletedmom_787 Pik olmuş bugün dahil 3 gün peş peşe değerlendirin bence bol bol havuç ve incir yiyin çatlamaya yardımcı olur ilişkiden sonrada hemen kalkmayın en az 20-30 dakika uzanın inşallah faydası olur 💕
mom28_ Aylinn06 pik olmus belirtilerinizde çatlamak üzere olduğunu gösteriyor bugun mutlaka deneyin olmazsa yarın kesin bu 2 gün önemli catladıktan sonra yumurta 24 saat yaşar
Aylinn06 mom28_ dün yaptığım da testim silikti ama bugün yaptığım aşırı koyuydu silikleşene kadar devam edeceğim inşallah bu ay olur 🙏
Aylinn06 Kızlar bir şey soracağım dün pik olduğu için değerlendirme oldu ama bugün değilde yarın değerlendirme yapsam olur mu? Sperm kalitesinden dolayı diyorum sizce tutma ihtimali yine yüksek olur mu yarın değerlendirme olsa
Deletedmom_787 Aylinn06 Canım dün pik olduğu için genellikle ertesi gün yani bugün çatlama olur bugün çok önemli bence ben ağustosta sadece pik ve pikten önceki günü değerlendirdim ve maalesef hamile kalamadım eylülde de pik dahil sonraki 3 gün değerlendirdim ve hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım 🥺😭
Aylinn06 Deletedmom_787 çok geçmiş olsun canım ama düşükten sonra rahim kendini temizlediği için gebe kalma ihtimalin daha yüksek oluyormuş sende mutlaka değerlendir hiç aksatma folik asitte aynı şekilde Rabbim tez zamanda nasip etsin sana inşallah 😍🫶🏼
Aylinn06 Deletedmom_787 kuzum benim birde dün sol yumurtalığımda inanılmaz bir ağrı vardı hiç oturup kalkamıyordum ama bugün hiç öyle bir ağrım vs yok sence yumurtlam çatladığı için mi o ağrılar olmuyor
Aylinn06 hanimhanimcik hadi ya öyle yapayım o zaman değerlendireyim hiç riske atmayayım tutacağı varsa her türlü olur zaten :(
banukaya39 Aylinn06 havuç ye bol bol havuç çatlatıyor yumurtayı ben geçen ay öyle yaptım ovulasyondaki pikten sonra 4 gün havuç yedim şuan ikizlerime hamileymişim 🥹
Aylinn06 Deletedmom_787 maalesef bugünü değerlendirmeyeceğim canım bazı sağlık sorunlarımdan dolayı çok moralim bozuk 😞
Deletedmom_787 Aylinn06 hiç canını sıkma nasipte varsa dün yaşanan ilişkidende olur üzülme akışına bırak en doğru zamanda gelir bebişin her şeyden önemlisi sağlıkla huzurla olsun 💕