hilalbatkitar Önce leke geldi sonra pıhtılaşma gibi kan gördüm ortalama 5. Haftalık gebeyim daha önce düşük yaptım acaba öyle bişey mi yoksa yerleşme kanaması mı bilmiyorum bu haftada yerleşme kanaması oluyor mu
Daisyy000 hilalbatkitar 4-9 hafta arası lekelenmelerim oldu, kahverengi idi. Progestan kullandım bide uyuşmazlık olduğu için iğne oldum
mucizem__ hilalbatkitar benimde sizin haftanizda kanamam ve pıhtı oluştu kese etrafında kanama kanalı oluşuyo ve acile gitmeniz gerekiyo yoksa bebeği kaynedebilirsiniz
hilalbatkitar mucizem__ doktora gittim ters bi durum yok dedi keseyi gösterdi içerde de kanama yok dedi kesenin içinde de beslenme kesesi oluşmuş dedi progestoron verdi beklicez dedi
biranneningunluguu hilalbatkitar bende şuan 7+6 yım gebeliğimi öğrendiğimden beri kanamam oluyor kuzum ve progestan kullanıyorum sürekli düzenli kullandığında kesiliyor doktor kesende kanama herhangi birşey görmediyse sıkıntı yok dediyse kalbini bozma benden de pıhtılı şekilde geldi kalıntı geliyor olabilir dedi doktorum bebeğinde sıkıntı yoksa çok ta kafaya takma kendi moralini bozarsın ❤️ Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 👶🏻