HappyMom Perşembe günü 22:30’da başlayacak olan yayınımıza davetlisiniz. ✨ Yerimiz her zamanki gibi: https://www.instagram.com/happymomapp 🔝✨🔝
Gokturkmom_ HappyMom Emziren annelerde adet düzensizliği -Sadece pcos görüntüsü olması pcos demek midir?
sirius8 HappyMom riskli gebelik geçirmiş anneler sonraki hamileliklerinde perinatolog tarafından mı takip edilmeli ?
Aloska HappyMom gebelikte stres yönetimi nasıl olmalı, anne adayları fiziksel olarak kendini ve bebeğini beslediği gibi ruhsal olarak da beslemeli mi, doğum sürecini kolay yönetmenin taktik ve yöntemleri nelerdir ?
Yagamin Aslında cevabını biliyor olmamıza rağmen yeni gebe arkadaşlarımız “Ultrason zararlı mıdır, ilk aylarda gitmesek mi?” diye endişe duyuyorlar. Bu konuda detay verebilirseniz birçok gebeye yol göstermiş olursunuz, teşekkürler ☺️
derya4554 Tiroid yüksek çıkınca endişelenmeli miyiz bunun için nasıl beslenmeliyiz tuzlu mu tuzsuz mu neler tüketmeye önem vermeliyiz ilaç kullanmak yeterli olur mu 75 lik doz ilaç kullanıyorum
tev derya4554 benımde yüksekti düzenli ilaç içtiğin zsman sorun kalmıyor.SAbah kahvaltıdan en az yarım saat once içmelisin arada birde sağlık ocağına kan verip takığ et ben 2 -3 haftada kan veriyorum.bende 75 kullanıyorum.
derya4554 tev İlk başta 50 lik kullanıyordum 3,36 lara indi en son 5 buçuğu görünce yükseltti dozu insan korkmasan edemiyor doktor da birşey söylemiyor adam akıllı
tev derya4554 tabiki beni doktor bi korkuttu tioid te ultlasonla baktı sen napmişsin düzenli içmiyomusun doktorunun dedıklerini yapmıyomusun yapmazsan sende bebekte zarar görür diye ödüm koptu ama ultrSonla bakan doktor biraz abartmiş halbuki düzenli kullanıyorum.İnşAllah sağ salım bebişlerimizi kucağımıza alırız.♥︎
beautymom Gebelikte stresle başa çıkmanın yolları / düşüğün sebepleri bu konuda yönlendirme nasıl olmalı
leylaktaya Graves hastası olduğumda öğrendim hamile olduğumuşuan 12.haftadayız ve düzenli endogrine gidiyorum sürekli kan tahlili yaptırıyorum.ilaçı en düşük doz ayatında verdiler balık yemem lazım ama yasak.tedirginim bebeğe zarar verirmi