Nunuselllaa efgoksen evet mağzalarda kullanıp denemek lazım. Bebek mağzalarına her gidişimde deniyordum hepsini ama sonuç olarak bakınca hepsi birbirinin aynısı gibi.
efgoksen Nunuselllaa evet magazalarda oyle gelıyor malesef.. sanırım neo2 alacagım bende cogu yerde görüyorum hem travel olarak geçip küçük olması ıyı, birde bir kaç kişidende duydum minyon yapıda olan kişiler kullanımda rahat ediyormuş bazı arabalar çok kaba oluyor ya
azelias merhaba travel sistem olmayan, kabin boy, puset takılabilen, çift yönlü olan bir bebek arabası öneriniz var mıdır?
Esraa00 Casperlee kesinlikle kraft boston öneririm Çok hafif tek elle açılıp kapanıyor aşırı memnunum
efgoksen Casperlee genişlik olarak nasıl bir farkı var bilmiyorum ama özellik olarak aşırı fark yok ayak koyma uzantısı,kapayınca dik durma gibi bikaç şeyi vardı youtubedan her ıkısının videosunun izledim ama sizde inceleyin detaylı anlatan bir sayfa var
Nunuselllaa efgoksen evet bende evde kurup hemen kaldırmadım tek elle kapatıp açmaya alışayım diye baya hafif pusetide çok güzel pusetinde ayak korumalığıda var arabada yağmurlukta var aynı zamanda daha iyileride illaki vardır biraz denemek sürmek lazım mağazada.
efgoksen Nunuselllaa hakklısınızz.. ben malesef istanbulda degilim 15-20si gibi gidebilirim ancak ya da annemlere aldıracagım .. magazada bej renk varmıydı acaba siz hangisinden aldınız birde indirim ne zamana kadar geçerli biliyomusunuz
Nunuselllaa efgoksen bej rengide vardı ama fotoğraftakilerden daha koyu duruyordu, gri rengini aldım pusetide gri seçtim. Kasım ayı boyunca demişlerdi ama eminimki bu ay trendyolda da indirime girecek. Bende körfezde yaşıyorum ama pendik şubesi 1 saatlik uzaklıkta olunca gidip aldık. Onlinede kampanya yoktu. Ama illakş girecek bu ay sizin doğum ne zaman
efgoksen Nunuselllaa benim daha cok yeni yaa naspse nisan sonu, ama bagiyi kasım indirminde yakalamak için almak istiyorum kendi indirmsiz fiyatı çok fazla vermek istemiyorum o kadar para
aslib16 BurcuMusti3107 haftasonu elele mağazına gidip inceledim. Rotante alma niyetiyle gitmiştik. Rotantenin pusetli modeli stokta yokmuş ne zaman geleceği de belli değilmiş. Yeni bir model çıkmıştı rotabile premium diye travel sistem ama tekerlekleri ufak ve koldan çift yön oluyor. 19 bindi peşin fiyata 18 bine aldık. Rotante 7kg bu yeni model 9kg imiş. Kalitesi ve kullanımı güzel geldi bize kullandıkça göreceğiz artık :)
BurcuMusti3107 aslib16 ayy inşallah ben gidene kadar gelir yaa iç kısmı nasıl peki oturma alanı derin mi kısa mı nasıl sizce
BurcuMusti3107 aslib16 merhaba çok önce bu postta konuşmuştuk ben geldim İstanbul’a siz hangi mağazasından almıştınız çocuk arabanızı
Hatice-6868 esralacin meraba canım eşim açıp kapatıyor ben çok denemedim ben bileğim ona göre güçsüz bana bi tık ağır geldi ama kalitesine oranla böyle olmalı diğerleri kaliteli gelmedi ve hafifti bunun sürüşü falan belli yani kaliteli olduğu