Baby214 9+4 haftalık gebelik 1 2 saattir kahverengi garip bişiler geliyor sildiğim zaman hafiften de bel ağrım var bu ne olabilir neden olabilir? Korkmalı mıyım?
hamzaezel Baby214 kadin doguma gitmen lazim kardesimde 9 haftalikti boyle basladi sonra hastaneye gitik bebegin kalbi durmustu
Minasuu22 Baby214 canım acile git nöbetçi kadın doğumcu bakar 7. Haftamda bana da oldu progestan başlamıştı doktor 2 3 gün sürdü telaş yapma ama bir muayene ol kalp atışı va bakılır için rahat olur en azından
Baby214 hamzaezel acile gittim kan idrar baktı sadece bi sıkıntı gözükmüyor dedi enfeksiyon var dedi Progestan vermedi ultrasonla bakmadılar
Baby214 TKumsall acile gittim kan idrar baktı sadece bi sıkıntı gözükmüyor dedi enfeksiyon var dedi Progestan vermedi ultrasonla bakmadılar
Elovee Acile gitmen lazim hemen. Benimde böyle başladı hastaneye yetisene kadar düşük gerceklesti. O yüzden hic zaman kaybetmeyin
Baby214 Elovee acile gittim kan idrar baktı sadece bi sıkıntı gözükmüyor dedi enfeksiyon var dedi Progestan vermedi ultrasonla bakmadılar
Baby214 Minasuu22 acile gittim kan idrar baktı sadece bi sıkıntı gözükmüyor dedi enfeksiyon var dedi Progestan vermedi ultrasonla bakmadılar
Baby214 elifbilen acile gittim kan idrar baktı sadece bi sıkıntı gözükmüyor dedi enfeksiyon var dedi Progestan vermedi
TKumsall Baby214 çok saçma önce ultrasonla bakması gerekiyor sonra karar verilir ne biçim acil o öyle
bus93 Baby214 ultrason ile bakmaları gerekiyor bebek iyi mi kesede herhangi bir kanama alanı varmı diye, bende aynı şikayetlerden gittim küçük bir kanama alanı gördüler kesede progestan kullandım ve bir kaç hafta sonra geçti bıraktım
Baby214 TKumsall normal kadın doğum doktoru bakmıyor onuda acil teknisyenleri bakıyor anlamadıkları zaman doktor devreye giriyor