Arkadaşlar ben heryere gidiyorum bu süreçte şuan 12 haftalığız geçen hafta bana hassas ölçüm yapıp kan aldılar aynı gün red geldi ölçümü yanlış yapmışlar ve doktor 45 gram olması gereken yerde 43 gr olması gerektiğini bildiği halde neyse aradılar beni Salı günü sabah 9 burda ol tamam Mehmet karabuluta gidiyorum gittim hasta kayıt doktorun odası tyok dedi bekleyin nasıl yani dedim bekleyin dedi saat oldu 9 buçuk benımşe birlikye bir kaç bayan daha bekliyoruz sonra bir karnı burnunda sağolsun hamile arkadaşımız gelin oda bu tarafta dedi bu süreçte söyleyen yok. Gittim neyse girdim işte bana büyük ultrasona git ama sorun şu sana detaylı gün vermişler sistem kabul etmiyor dedi çözecez dediler indim büyük ultrasona sıra aldım 70 kişi geçtim sıra geldi bekle dedi geliyorum gitt geldi yine otur bekle dedi bekledim 20 dk da öyle bekledikten sonra çok cıyıltılı bir ses pelinnnn dilerrrrr diye bağırdı gittm malesef olmuyor doktorunuza gidin dedi çıldırdım neyse doktora çıktım o kadar sinirliyi. Ki doktor anladı sakin ol vs doktorla sojıntım yok yaşlı bir doktora bilgili ama hassas ölçüm yapan doktor yaşar can malesef sorunlu halledemiyoruz malesef sağlık bakanlığı böyle deyip başlarından savuşturdular böyle başına gelen varmı ben diğer hastanelerdede yaptıramıyorum şimdi üclü tarama için 2 aralıkta gel dediler bana üzdük seni falan tamam dedim geçtim habire adet tarihimi beş kere sorunca hocam bişi mi var ense kalınlığı vs bence p intimal az dedi kilolu gebe olmak risk yasın 30 olması risk falan dedi ama canımda sıkıldı böyle süreç yaşayan oldumu aranızda özelde ikili fiyatları ne durumda