Deletedmom_878 Meliss- belirtim henüz yok yumurtlama günümüde tam bilmiyorum uygulama 23 24 25 e yüksek diyordu bakalım sizin yumurtlamanız ne zaman oldu biliyor musunuz
Meliss- Deletedmom_878 benimde belirti henüz yok🥺 bende uygulamaya göre gittim 24 25 26 27 gösteriyordu eğer bu ayda olmazsa yumurtlama testi almayı düşünüyorum
esskacan Selam kızlar bat 8 kasım bi kaçgündür bulantı gibi hissediyodum ama özellikle bugün çok fazla bulantı var birlikte kasık ağrısı halsizlik mide yanması. Sizde belirti varmı
Deletedmom_878 esskacan ay bende de öyle belirti olmaya başladım geri diyorum psikolojik mi acaba bu kadar erken mide bulantısı olmaz diyorum
arsesraa esskacan merhaba canım benim de bat 6 Kasım ara ara mide yanmam oluyor çok nadir bir de kasık ağrım oluyor bazen regl ağrısı gibi oluyor adete de daha var ama nedir anlayamadım
edayyyy Deletedmom_878 verdim de çıkmadı ama sanırım sadece progrstoreno bakıcak adetin 3 ve 21 günü ver demişti betaya bakılcak mı bilmiyorum
Sss1947 Deletedmom_878 sadece karnım ağrıyor başka bi belirtim yok canım yapmadım henüz tekrar bekliyorum senn
Deletedmom_878 Meliss- bende aynısını hatırlıyorum haberler inşallah sizinle herşeyimiz aynı bakalım ne olacak 😀 ilk gebeliğiniz mi
esskacan @arsesraa mide bulantısı halaa devam ediyor geçmedi ve halsiz hissediyorum kendimi başımı koysam uyucm gibi
Deletedmom_878 esskacan bende de var ya biraz mide bulantısı benim sol yumurtalık tarafım çok ağrıyor neden acaba
Meliss- Deletedmom_878 🥹ayy insallah güzel haberler alırızzzz bu ay 😘 evet benim ilk gebeliğim olacak ya sizin😅