hanimhanimcik arsesraa bende öyle oysaki 1 sene bu haberi beklemiştim çok üzüldüm. Hayırlısı olsun ne diyelim inşAllah en kısa zamanda tekrar olur🥲
aysegulozak Deletedmom_878 gogus hassasiyetim oldu birde ruyamda bir kac kez korkuttular ordann anladm
arsesraa aysegulozak canım ben de iki gün önce öyle ilk defa korkutucu bir rüya gördüm şimdi sende de okuyunca acaba böyle bir belirti gibi şey de mi oluyor başkalarında da oluyor mu acaba
Rmys9691 arsesraa tek belirtim henüz sivilcemin çıkmaması 😂 genelde regliden önce bir tane sivilcem çıkar hatta geçen ay iki tane çıktı tersine hamile miyim acaba demiştim tutmamış:) onun haricinde bi belirtim yok test yapmadım elimde yok henüz yarın alıp yapabilirim ama bekleyemeyeceğim çünkü. Belki de kan veririm bu aralar sıkça hastaneye gidiyorum hastamız var
Meliss- Benim de 9 ya da 10 kasımm 33 günde bir döngüm benimle aynı olan var mı 🥹 uygulamaya göre yumurtlama günlerine göre takip ettim 24-25-27 de oldu. Bugün de beyaz kremsi akıntım geldi hafifte kasık ağrım var zaman geçmiyor 🥲
Sss1947 Deletedmom_878 bende bekliyorum bir belirti yok karnım ağrıyor sadece bide sol göğüsüm ağrıyor bugünde dokununca sadece sol ☑️
aysegulozak arsesraa yap bence ovulasyon gunlerini iyi degerlendirdinmi benim 18-19ekimdi degerlendirdim test yapmistim cok silik cikmisti brlki vardir sende kandada zaten dogruladk erken ogrenebilirsin gec dollenme degilse batimiz ayni