Rabia-Bay44 Kızlar 19 haftalık gebeyim 2 3 gündür yemek sonrası mide ve karnıma aniden sancı kramp giriyor dıştan değil ama içten sertleşme oluyor gaz sıkışması gibi sizler de de bu tarz durumlar oldu mu normal midir bilemedin
Busraaaakkk Rabia-Bay44 O haftalarda bende de çok olmuştu ilk kez sanırım gaz sıkışmasını bu kadar hissettim berbat bir şey. Geceleri yatmadan önce kefir içmeni önerebilirim muazzam rahatlama sağlıyor
Admsarzu Rabia-Bay44 18+1 2 gündür bende aynıyım valla mafoldum doktoruma söyleyeceğim haftaya içebilirsem gaviscon içeceğim
Simsiyahh Rabia-Bay44 bende 27-28-29 larda hep oldu ılık süt için ya da yoğurtun içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koyup yiyin iyi geliyor bunlarla da geçmezse doktorunuza bir danışın
Rabia-Bay44 Nursevv Sana da çok geçmiş olsun benim şükür geçti eskisi kadar zorlamıyor siz nasılsınız
Rabia-Bay44 Simsiyahh Aslında o sıra enfeksiyon için antibiyotik kullandım o da muhtemelen midemi rahatsız etti kefir vs tüketiyorum hafifletiyor teşekkür ederim
Nursevv Rabia-Bay44 hiç bişey demiyorlar ya idrar yolu enfeksiyonu diyorlar ya da daha önceki ağrılara bağlıyorlar