Kukoss Zeynepppp01 evet, 7. Gun benimki yetmisti. Suanki degerinin iki gunde bi articagni dusunursek :) pozitif gorunuyo :))
Aysbsky Zeynepppp01 evet var gibi bende 6. Günde 28 gibi bi değerler öğrenmiştim ama önemli olan 2 günde bi iki katına çıkması
cigddm Zeynepppp01 sübhanallah inşallah hayırlısı ile.kucaginiza alırsınız darısı başıma inşallah kaç günun var adetine eğer varsa yükselir betaniz
Kukoss Kukoss saglikla ilerlesin insallah, sana sımsıkı sarılmasi icin hep guzel beslen bu gunlerin cok onemli :) kendini de sicak tut
tugbaaaa01 Zeynepppp01 hayırlı olsun benimde 5 gün transferim bende versemmi vermesemmi kararsız kaldım herhangi bir belirtiniz olmuşmuydu
Mrv_mom Zeynepppp01 hayırlı olsun bende 9.gün 16.9 ile öğrendim şuan 12 haftalığız çok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🙏🏼
Zeynepppp01 tugbaaaa01 burnuma ıslak kalmış birseyler kokusu gelmişti evde ıslak Birsey de olmayınca gidip ertesi gün verdim
Zeynepppp01 Mrv_mom çok teşekkür ederim ☺️ ama doktor yarın birdaha kan vermemi istedi öyle gebesin diyebiliriz dedi sanırım artış olması için
Pembelimavili Mrv_mom merhaba. Bende transferin 9.günü bugün kan verdim 16.4 çıktı çok korkuyorum mesajınızı görünce sizin beta değerinizi ilerleyişini merak ettim.