Erham Simya13 bence çok doğru yapıyor sezeryan bile olsa bence sancı olduğu anda doktora gidilip sezeryana alınmalı. Gün verilmesi normal şartlarda bana çok saçma geliyor. Eğer bebekte yada annede sorun varsa verilmeli bence
Feelina Simya13 acelen ne ki vaktini doldursun bi bebeğin sezeryan olur illaki şu gün gel bakalm demiş neyin tribine giriyorsun ki. Ben 40 haftalık olmadan bu tarz şeyleri sormayı düşünmüyorum doktoruma bebeğim bi gelişimini tamamlasında Allah ın izniyle ha 38 de ha 39 da sezeryan yapmış ne fark edecek?
Buse1907 Tabi ki de normal değil. 35+2 yim, 35 haftalıkken sezeryan günümü verdi doktorum, hemde normal doğum taraftarıyken. Şu an baş yukarda dönmezse mecbur sezeryan, o da şu gün olur. Kontrole gittiğinde sor canım. Ne kalmış 40 a.
Buse1907 Simya13 Yani sende rahatlamış olursun. Bu arada neden sezeryan canım ? Bebek dönmediği için mi. Başka sebeplerden mi ?
Simya13 Buse1907 bebişim geçen hafta37+ 5 3800 kg dı, bu cuma gideceğim 4 kg geçer dedi, normal tavsiye etmiyorum dedi. Ama 39 da görelim dedi. Bu cuma 38 +5 olacağım
Simya13 durukusum kilodan dolayı göze alamam dedi. Çatı muaneside yaptı ne bekliyor ben anlamadım. Dar zaten dedi
Buse1907 Simya13 Hakkında nasıl hayırlısı öyle olur inş. canım. Sen doktor söylemezse de, sorarsın ona göre hazırlanırsın.
Evrem33 Simya13 merhaba 🌸sizinle aynı durumda sayılırım o yüzden sormak istedim doğum nasıl oldu acaba sezeryan mi kilosu fazla olunca
durukusum Simya13 rahat bi doktor demek ki bnmki de oyle ve bn cok seviyorum relax olmasini telaslandirmiyo beni
Shrrife Simya13 beni de soktorum hep oyaladı 39+2de oldum bazılaro 39u beklyior ne kadar kaloraa kardır diye ve beklediği için doktorum sütüm hemen geldi
Simya13 durukusum evet rahat canım güzel bir şey bu ama tarih verseydi ben gene takılırdım rahat rahat
Buse1907 Myhoney Pardon canım. 39+2 ye denk geliyor. Ama benim son adet tarihim 26 hazirandı, bana göre tam 40 hafta oluyor. Doktorum ise 1 temmuz olarak giriyor hep, ona göre 39+2 oluyor. Tabi inş döner kızçem de, gerek kalmaz hiç. 😊