eminekursat elfabty benimde 15+2 erkek Bir hafta önce söyledi doktor tüm hurafeler kızı gösteriyordu😅 Büyük ihtimalle değişmez ama bazı bebişler sürpriz yapabiliyor
Havin49_ elfabty kaçıncı haftada dediğine bağlı ilk oğlumda 20 haftalık söylendi değişmedi bu gebeliğimde özel 14 haftalık ikiside erkek dedi 18 haftalık devlet de ikisi erkek dedi erkekler de yanılma olmuyor gibi
elfabty eminekursat benimde hepsi kızı gösteriyordu ve çoğunlukla kız dedi. Bugün doktor erkek diyince bi şaşırdım. Şuan 14+1 ama doktoruma göre 15+1 bi hafta önden gidiyoruz
arr Bende 16 haftayım yenı gırdım ama erkek dedı doktor hepsıde kız gosterıyor ama bılemedım acaba degısırmı sureklı hareketliydı hep gıtıgımde gostermıyordu kendını sırtın dönüktü ama hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda
fatmaduhan elfabty tabiki bence olabilir bizim bir akraba 38 haftaya kadar erkek dediler kız çıktı dogumda
arr Hayırlısı olsun ınslah doktor kesın dedı ama bana ben bılemedım hanı detaylı ultrason gosterır kendisini artık hayırlsıyla