gozde91 HafVel yok hayır hala bulamadık çocuk yakında doğacak ismi yok😅 Çınar ismi hoşuma gidiyor ama o da çok var gibi
gozde91 Aaaa9698 bi önceki kontrolümde 1400 dü canım yediklerimle kilo aldı ama hala 4-5 gün geride dedi doktorum
Aaaa9698 gozde91 benimde o haftalarda o kilodaydı doktorum hiç öyle birşey demedi haftasıyla uyumlu dedi o yüzden şaşırdım
HafVel gozde91 yaaa ben çok aceleci biriyim ya herşeyi hazır olsun istiyorum. Belirsizlik beni strese sokuyor çünkü. Bizim aklımız da onur ve Kayra isimleri var tabi bide eşim babasının adını koyup koymamama arasında kalıyor Kemal adı bense istemiyorum
gozde91 HafVel Kayra çok güzel bence. Bende herşey bian önce olsun istiyorum ama ayağa bile zor kalkıyorum bu aralar daha hastene çantam bile hazır değil
HafVel gozde91 yaa neden ayağa kalkamıyorsunuz. Ben iyice ağırlaşmadan tüm işleri hallettim. Doktor erken doğum riskin var diyince telaş sardı beni
gozde91 HafVel alt tarafta çok baskı hissediyorum doktoruma tekrar bi gideceğim. İlk hamileliğimde hiç böyle değildi
HafVel gozde91 genital bölgenizin alt kısmına mı? Bazen benimde klitoris dediğimiz yerde baskı ve zonklama gibi bir his oluyor.
gozde91 HafVel evet alt kısımda canım bazen çok fazla oluyor bazen olmuyor bende anlamadım bişe. Ayakları yukarı uzatıp arada dinlenmek lazım sanırım