minikkalp2 Kızlar evim 5. Kat ve asansör yok. Sezeryan sonrası merdiven cıkmak cok mu zorlayıcı dikişlerin açılmasından vs korkuyorum aslında. Yavas yavas cıkabilir miyim yaşayanınız var mı
[silindi] minikkalp2 7. Kattaydım ilk gebeliğimde. Cesaret edemedim annemde kaldım zaten pandemi oldu sokağa çıkma yasağı oldu 17 gün orda kaldık öyle , hastaneye falan giderken ilk günler zordu basamak inip çıkmak, biraz yorabilir sizi 5 kat
Nazlimom minikkalp2 benimde 4. Kat dinlene dinlene yavaşça çıkmıştım eğer çok zorlanırsanız yan yanda çıkabilirsiniz yani mecbur cıkılcak 😃
Sydnr58 minikkalp2 öyle sert bir darbe almadığı sürece açılmaz sanmıyorum. Ama yavaş yavaş çıkarsınız
Seymatpkya Ablam çıkmıştı asansörleri bozulduğu için ve tam 10 kat 😅 kat aralarında kamp sandalyesine oturup dinlenmişti yavaş yavaş çıkmıştı
[silindi] minikkalp2 allah yardımcın olsun hızlıca toparlan o zaman inşallah. 1 kere çıkmakla da bitmiyor ilk hafta bebeğin kontrolü senin kontrolün var inşallah hızlıca ağrın geçer ❤️🙏🏻
Be1234 minikkalp2 bende 4 katta oturuyorum asansör yok çok korkuyorum çıka bilir miyim diye annem veya kv gitmek istemiyorum evimde rahat ederim
minikkalp2 Be1234 Esma006 fatmaduhan Ayca517 Madeinpelinn [silindi] Sydnr58 Nazlimom Kızlar cok sağolun içimi rahatlattınız ameliyattan cok bundan korkuyordum. İkinci sezeryan kolay oluyor diyorlar ilkinde cıkmamıstım bunda dinlene dinlene 2 saatte cıkarım artık 😂
Madeinpelinn Tam tersi yürümek hareket etmek daha çabuk toparlanmanı sağlar yavaş yavaş çıkarsın bir şey olmaz Allahın izniyle
Ayca517 minikkalp2 yururken katlari cikarken icin disina cikacakmis gibi olabilir sana tavsiyen su kulot seklinde toparlayicile var gobek bolgesi uzun olan korse degil ama toparayici hafif sıkı kendi bedeninden buyuk al cok dar olmasin onu git hastaneden cikarken ben oyle yapmistim araba da bile sarstiginda mafolmustum
fatmaduhan minikkalp2 doğumdan hemen saatler sonra sonra zaten yürüyüş yap ve merdiven inip çıkın diyorlar dikişlerin için ben çok inip çıktım hiç korkma sağlık açısından oldukça önemli öyle aman aman da bir acısı yok zaten uyuşuk oluyor hissetmiyorsun bile sadece bişe olacak diye korkuyorsun oda bişe olduğuda yok yani
minikkalp2 Be1234 canım ilk doğumda tecrübesizdim simdi ilk önce hastane cantama uzun bir şal koydum. Ameliyattan sonra üst karın dikişe baskı yaptıgı için ağrı oluyor hareket kısıtlanıyor. Şal ile karnımı sarıp rahat hareket etmeyi hedefliyorum. İstersen sende dene
Be1234 minikkalp2 mutlaka deneyeceğim yoruldukça da sandeye de oturacağım kv gitmek istemiyorum eşimde çıkmazsın bir kaç gün kalmamı istiyor ben rahat edemem diyorum bir şekilde çıkacağız Rabbim yardımcımız olsun