anneyiimm Tysem29 heveslendirmek istemem ama muhtemelen var çok yeni 1 hafta sonra falan tekrar dene çizgi daha net olacaktır bende de böyle olmuştu
ebruu060619 Tysem29 hemen çıktıysa var, bende böyle silik öğrenmiştim adetime bir gün varken, sizin dört gün varken böyleyse çok iyi bence yarı sabah ilk idrarla tekrar deneyin bence
Tysem29 4 gün var adetime 6 gün öncesine kadar kesin sonuç yazıyordu testte markasını bilmiyorum eşim almış direk yaptım kutusuna baktım ama adına hiç bakmadım
hyrss Hevesini kırmak istemem ama benim testlerimde hep pozitif çıktı kan verdim 2 çıktı sonuç ben artık bu testlere güvenmiyorum yaptıgım pozitif gösteren markalar doctor days , nimo . Bat 1 kasım
nursel6008 Tysem29 bu test markası beni her defasında çok yanılttı hayal kırklığına uğrattı hep sonradan çift çizgi görünüyor bence biraz bekle normal kaset test yap
aysegulozak Tysem29 benimki sizden daha silik cikti dun baya silik hatta bekledikce koyulasti azcik kan verdm aksam 6.7 cikti sizin var buyuk ihtimalle hayirlisi olsun hangi markaydi birde Gorselde ekliyim bu kadar silikti
Tysem29 @aysegulozak markasını hiç hatırlamıyorum o an hiç bakmak aklıma gelmedi insan güvenemiyor da bu testlere artık