Askkokuluyavrum Bu ne demek bilen yorumlayabilir mi ? Risk çok mu yüksek 😔😔 bi türlü anlamadim bilgilendirin lütfen
Deletedmom667 Askkokuluyavrum grafı olması lazım canım o grafı nasıl.. Ben pek anlamıyorum postun uste cıksın dıye yazıyorum
Askkokuluyavrum Pappa değeriniz kaç çıkmıştı hatırlayan var mi ? Bunun bir önemi var mi yoksa risk değerleri çıkmadan hic birşey net olamaz mi
Slncmlkcr Askkokuluyavrum papp a 2.19 papp a Mom 1.01 yazıyor bende birde bu freebeta hcg var 55.90 çıktı bu fere beta hcg 50 altıysa erkek üstüyse kız dıyede söylentiler var çoğu kişide tutuyormuş sanırım
Slncmlkcr Askkokuluyavrum bugun bende test sonucumu aldım doktor güzel çıkmış sonuçların dedi o kadar ama baştan saat gibi baktığı için içime hiç bişey sinmedi açıkçası yaptıranlardan konu hakkında bılgısı ılan varsa yazsın lütfen 🙏
Askkokuluyavrum Slncmlkcr ben dün kan verdim bugün sonuç gelmiş ama genetik sonuçları yok yanı o Mom değerleri falan kum muhtemelen hastaneden elden alicam Allah’ın izniyle birşey ccikmaz insAllah çok korkuyorum kaç yasindasin canim
Slncmlkcr Askkokuluyavrum ben 28 yaşındayım Allah’a çok şükür iyi sonuçların dedi doktor yazan raporda da risk altı tarzı bişeyler yazıyor ama doktorun tutumu hiç içime sinmedi inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın Rabbim evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almak nasip eder
Askkokuluyavrum 031965 peki teşekkür ederim bunlar risk var demek icin ya da yok demek icin yetersiz yanı genetik sonucunu almak gerekiyor demi
Askkokuluyavrum 031965 anladım çok teşekkür ederim sonuçların çıkmasını beklicem o zaman 2 hafta içerisinde çıkıyormuş sanırım bekleyelim Hayırlısıyla sağlıkla sonuçlar gelsin insAllah 🙏🙏